Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
pohoda - obecny internetovy obchod |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
20:01 10.1.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
3
![]() |
Zdravím komunitu,
V účetnictví Pohoda se v "internetových obchodech" objevila nově položka "obecny internetovy obchod". V nastavení této položky v záložce obecné je pouze možnost vyplnění adresy obchodu protokolem http(s) ,možnost ftp odmítá. V záložce klient jsou k vyplnění přihlašovací údaje k jakémusi klientu na straně serveru a to je to, o co mi jde. Z manuálů Stormware jsem se jako vždy nic nedozvěděl, tam už hovoří jen o klientu (nikoli co to je). Muže mi někdo poradit, zda je to aplikace, nebo to mohu napsat v php a co to ten klient vlastně je. V http komunikaci se nevyznám, ale pokud se řešení dá napsat, vypadá to zatím na nejlepší řešení komunikace (po těch všech) s Pohodou. Veškeré řešení problémů s Zenem jsem našel na tomto fóru, proto přijímám pouze volně šířitelné řešení ... (pokud toto téma existuje, omlouvám se a prosím o odkaz) PGS
Zasláno: 14:34 10.12.2010
|
|
![]() |
Re: pohoda - obecny internetovy obchod |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
12:18 17.6.2006 Skupina:
75
![]() |
"klient na straně serveru" hmm... zajímavý a co takhle "server na straně klienta" :)
Zasláno: 14:31 16.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
20:01 10.1.2007 Skupina:
3
![]() |
hmm, omlouvám se za terminologii, měl jsem na mysli jako stroj na kterém to běží - jsem zvyklý. Jinak kdyby to někdo řešil (nevím zda jsem před tím špatně hledal, nebo to tam před tím nebylo), ale kompletní manuál je na Stormware (v tuto chvíli i s ftp) - poraď si sám i s příklady: export - Import dat Pohoda internetový obchod . Jooo a když Ti něco z webu přistupuje do Widlí v kanclu k nějaké aplikaci - dá se o tom říci že je to klient na serveru.....(webovém :)
PGS
Zasláno: 22:24 16.7.2011
Editováno zencart ze dne 16. 7. 2011 23:12:25
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Nehledal jsi špatně, teď mají nějaké nové stránky, před tím tam toho moc neměli.
Zasláno: 23:55 16.7.2011
|
|
Můžete prohlížet témata.