Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
ULTIMATE SEO URL |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
8:59 29.12.2010 Bydliště ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
78
|
Chci se zeptat , nainstaloval jsem na svuj eshop( v1.3.9h)
poslední verzi ULTIMATE SEO. V admin menu mi přibyla možnost nastavování tohoto doplňku akorát mi to vyplo všechny kategorie, když chci na svoji stránce kliknout na cokoli v menu tak naskočí bílá stránka, a v adrese je uplně divný link. Dočetl jsem se že se to dá nějak změnit přes htacces, můžete mi poradit někdo ? Vím že už je ve foru tohle téma, ale vysvětleno krok po kroku to tam není. díky
Zasláno: 19:03 26.2.2011
|
|
Přenos |
Re: ULTIMATE SEO URL |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
78
|
takže .htacces jsem nakopíroval do hlavní složky webu tam kde se taky nachází index.
poté jsem v .htacces upravil řádek RewriteBase /shop/ na RewriteBase / tudíš kategorie na stránce jsou již přístupné. Byl bych ted rád za radu co dal se má jeste zmenit, hlavne bych potreboval upravit ty linky... díky
Zasláno: 8:39 27.2.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
No vida :) A co přesně ti to s těmi adresami dělá nebo nedělá? Nechceš sem dát odkaz?
Zasláno: 8:53 27.2.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
78
|
přikládám sreen
jinak další položky jak-nakupovat-ezp-6.html kontakt-ezp-7.html o-nás-ezp-3.html prostě je to takové rozházené není to normální věta, dále by mě zajímalo v čem tenhle addon vlastně pomáhá, co umí, změní jen linky stránek ? nikdy jsem se tu nedočetl pořádně o tom Připojit soubor: 1.JPG (11.92 KB)
Zasláno: 9:29 27.2.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Ještě je potřeba nastavit záměnu českých znaků, tohle jsou jejich zástupné entity.
viz: http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?start=0&topic_id=301&viewmode=flat&order=ASC&type=&mode=0 K čemu všemu je to celé dobré zjistíš, když zadáš do google "SEF Url"
Zasláno: 9:34 27.2.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
78
|
Aha, takže si lépe vyhledávače poradí s nalezením stránky, pokud jse mto dobře pochopil, díky těm upraveným adresám.
Ale přece ty adresy jdou jednoduše změnit i jinak ne ? k tomu ani nemusí byt třeba takový addon. Jo jinak díky za ten odkaz, ale zas to tam není přesně uvedene co a jak, je tam že se tam má nakopírovat v admin nastavení viz: Mno, správně se konverze nastavuje v Admin->Configuration->SEO URLs->Enter special character conversions. pak tam jsou modré tabulky, a v tom už se ztrácím, takže nevím co přesně tam mám hodit (
Zasláno: 9:43 27.2.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
78
|
takže zkusil jsem to tam nakopčit tak jak píše
do toho seo.url.php no a ted mám linky stránek takové kontakt-ezp-7.html jak-nakupovat-ezp-6.html atd má to tak být, nebo to je jeste špatně ?
Zasláno: 22:50 27.2.2011
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.