Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Vhodný hosting pro ZEN-CART |
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
8:23 27.5.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
6
![]() |
Citát:
Moc Ti děkuji za odpovědi a rady! Taky jsem zásadně věrný (ne neopodstatněně ) a s C-H jsem opravdu dosud problém neměl! Nechci urážet staré ani nové a tak tápu "mezi" (a tak přirozeně hledám, kde ty mouchy jsou):Pokud jde o Z-C na C-H testování zkončilo na tom, že po instalaci se mi zobrazí pouze HP obchodu a po reloadu jen prázdná stránka, stejně tak po kliknutí na cokoli pod Z-C. Admin funguje. Na druhou stranu: švára provozuje svůj obchod bez problému. Ten je na srovnatelném hostingu, ale obchod koupený. Znáš to rčení o ne dost bohatém, aby kupoval levné věci.... a tak se přirozeně nabízí otázka, zda problémy, které člověk řeší v nekonečných vláknech fór všech super a free aplikací, nejsou ve skutečnosti dražší, než koupě placené aplikace.... Nechci nakrknout všechny, kteří k free projektům přiložili ruku k dílu natolik, že je považují za adoptivní, ne-li své vlastní děti Spíš čekaám, že mi někdo řekne je to tak a tak - své mouchy má všechno a když to uděláš tak a tak, bude to fachčit a jistě neprohloupíš....![]() Já zajásám a na oplátku udělám několik templates a společně vytřeme zrak ostatním a třeba právě těm placeným... ) No to jsem trochu přehnal. Jako taky volič ODS bych měl mít pochopení pro ty kteří si za práci nechají zaplatit (já si obyčejně nechávám, slušně... , na druhou stranu rád podpořím začínající podnikatele ...VOLÍM ODS!
Zasláno: 18:50 29.5.2006
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
Koukám, že se to tu začíná množit volební propagandou. Web je sice v modrém provedení, ale ODS pánové opravdu ne.
![]()
Zasláno: 19:05 29.5.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
8:23 27.5.2006 Skupina:
6
![]() |
Citát:
PARDON Vzůru k šťastným zítřkům ![]()
Zasláno: 19:44 29.5.2006
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
Co se týče tvého testování zenu versus C-H, tak co si vzpomínám - řešením je kontaktovat podporu a nechat si vypnout "session.auto_start" pro doménu, na které máš zen.
Jinak zen funguje celkem v pohodě a když uděláš "to a to" - bude to fachčit a můžeš začít jásat... ![]()
Zasláno: 21:02 29.5.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
Citát:
Modrá je modrá... , já mám na home pomeranče, tak jsem se chtěl vyřádit tady. ![]()
Zasláno: 21:16 29.5.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
19:13 22.1.2006 Skupina:
16
![]() |
Testoval jsem na Českém hostingu dvě domény a Zen 1.2.7 i 1.3.0 chodí bez problémů. Jen je potřeba nastavit session.auto_start = off.
Nicméně, jak již zde bylo mnohokrát zmíněno. přístup k dtb je velmi pomalý. Jeden Zen mám u Skynetu a dá se říci, že zcela identická konfigurace obchodu je u Sky řádově desetkrát rychlejši. Což je drsnota. U ČH jsem se pokusil přesunout se Zenem 1.3.0 na server s php 5. Jenže chyba lávky.. ten používá dtb sql 5 a přes ujištění Zenu v nastavení, že je pod sql 5 testován u ČH nechodí. Problém je v PHP Safe Mode= ON, session.auto_start = off. MySQL Support = On. Takže mi nezbývá nic jiného než se vrátit zpět na PHP 4. a drtit mezi zuby čas než se načtou data z dtb. Co nadělám když už jsem vše zaplatil. Navíc, (jak už bylo také řečeno) konfigurační soubor .htaccess na serverech ČH nepoužívají. Do přepisu pro mod_rewrite jsem nenašel odvahu se pustit. Pokusil se o to už někdo? Jestli ano byl bych jistě nejen já vděčný za zveřejnění . Hlavně kvůli (SEO). Jsem z toho otrávený. Jediné co bych u ČH vyzdvihnul, jsou promptní odpovědi podpory i přesto že jsou mi povětšinou k ničemu. ![]()
Zasláno: 12:41 3.6.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
Co na to říci, po nedávných zkušenostech Freemana s ČH bych to i přes zaplacený hosting zabalil a prostě odešel. Zas tolik to není a navíc jde o internetový obchod, takže určitě člověk nezkrachuje.
![]()
Zasláno: 12:56 3.6.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Začátečník
![]()
Členem od:
19:59 2.1.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
34
![]() |
ahoj všichni
tejdě jsem si požádal na psovi o novou db. Dali mě na novej server s mysql 5.0.17 a ejhle co to dělá. kdy dupnu na detail produktu...... 1054 Unknown column 'p.products_id' in 'on clause'..... a to je uplně cistá instalace 1,26. sessions i cache jsou zakázaný. Napadá vás někoho něco?
Zasláno: 20:36 9.6.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
Jo napadá, řešilo se to tu. Prohledej fórum a jde o odkaz na stažení patche pro zencart. Dej např. hledat část toho hlášení, měl bys to najít mezi příspěvky z tohoto roku.
![]()
Zasláno: 21:12 9.6.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Začátečník
![]()
Členem od:
19:59 2.1.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
34
![]() |
JJ, díky moc , vypadá to že šlape, ještě vyzkouším im-handler .
ještě jednou dík. ![]()
Zasláno: 10:49 10.6.2006
|
|
Přenos
|
||
Můžete prohlížet témata.