Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Kod google analytics - zencart 1.3.8 |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
14:38 19.10.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
2
![]() |
Zdravim Vas,
potreboval by som pomoct s kodom od google analytics. neviem kam mam vlozit kod, ktory mi vygeneroval google, je tam napisane, ze ho treba vlozit pred znacku <body>, len neviem v ktorom subore to treba urobit. Hladal som to v tomto fore, ale nenasiel som tieto informacie, v pripade ze to uz v tomto fore bolo riesene a len som to nenasiel, tak sa ospravedlnujem. Vdaka ten kod od google je takyto. <script type="text/javascript"> var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); </script> <script type="text/javascript"> try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x"); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}</script>
Zasláno: 15:30 19.10.2009
|
|
![]() |
Re: Kod google analytics - zencart 1.3.8 |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
16:38 26.8.2007 Bydliště Mělník
Skupina:
97
![]() |
tpl_footer.php v adresari kde mas template
nekde za <? php echo FOOTER_TEXT_BODY; ?></div>
Zasláno: 15:54 19.10.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
14:38 19.10.2009 Skupina:
2
![]() |
Dakujem za pomoc
Zasláno: 16:20 19.10.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
případně se dá použít ještě tohle pak to nakonfigurovat z adminu zenu
Zasláno: 19:29 19.10.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
13:37 31.12.2007 Skupina:
121
![]() |
Zasláno: 20:59 19.10.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
2:07 24.11.2006 Skupina:
59
![]() |
Jak máte nastavený cíl? Mám tam sedm kroků, nastavené jako hlavní shodu a cíl nastavený na:
/e-shop/index.php?main_page=shopping_cart e-shop/index.php?main_page=login atd. Konverze se mi normálně počítá, ukazuje se mi, co si lidé koupili, kolik utratili, jaké zboží se nejvíce prodává, ale cíle mám pořád na nule. co dělám špatně?
Zasláno: 1:27 26.2.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
![]() |
zdravím Vás. jak nastavit Google Analytics si můžete přečíst na zencart google analytics
včetně popisu CÍLE
Zasláno: 15:31 26.2.2010
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
![]() |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
2:07 24.11.2006 Skupina:
59
![]() |
No, podle toho jsem jel, to jsem si tu našel. Nicméně to přesně neodpovídá tomu, co tam ve skutečnosti je, což snad nevadí. S tím popisem cíle byl ale problém, že mně se ale nezobrazuje v e-shopu např.
/shopping_cart.html ale /index.php?main_page=shopping_cart tak nevím. EDIT: Beru zpět, už to začalo fungovat, jen tam bylo delší zpoždění, než se jinak uvádí. Jen se ale zeptám. V Zencartu v tomto rozšíření jsou věci, u kterých nevím, co doplnit. Co je tracking outbound?
Zasláno: 17:03 26.2.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
![]() |
2goob:
ono se totiž klidně může stát že google třeba některé položky přidá nebo odebere či jinak celou službu změní. co se týká toho: /shopping_cart.html ale /index.php?main_page=shopping_cart /shopping_cart.html = SEO link /index.php?main_page=shopping_cart = normální url bez SEOlink pokud máš tedy v url /index.php?main_page=shopping_cart tak to tam dej místo toho SEOlink /shopping_cart.html. kdyby jsi náhodou přecházel na SEO URL tak to ale musíš změnit na googlu v cílech aby to dobře pak počítalo.
Zasláno: 11:57 27.2.2010
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
![]() |
Můžete prohlížet témata.