Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Kam přidat kod z Google Analytics |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
19:36 3.3.2007 Bydliště HK
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
36
![]() |
Ahoj,
potřeboval bych poradit do kterého souboru na ftp přidat script z GA . U normálních stránek mimo eshop jsem ten script přidával před BODY ( index.htm,index.html), ale tady nevím kam to hodit, aby jel správně eshop. Poraďte pls. Mám verzi 1.3.7 CZ a SEO URL. Když to hodim do index.php v rootu Eshopu tak sice mi to najde konverzní cíl, ale musím to hned smáznout, protoze to nicí grafiku.
Zasláno: 9:45 30.1.2008
|
|
![]() |
Re: Kam přidat kod z Google Analytics |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
13:08 20.11.2006 Bydliště Štatl
Skupina:
189
![]() |
includes/templates/TVUJ_TEMPLATE/common/tpl_main_page.php uplne dolu pred </body>
Zasláno: 10:28 30.1.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
21:46 15.2.2006 Skupina:
43
![]() |
Ja pouzivam http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&products_id=412
Umoznuje to aj e-commerce statistiky a funguje mi to aj pod 1.3.7. Inac na GA bez e-commerce statistik by malo stacit umiestnit kod do tpl_footer.php ale neviem teraz kde presne sa ten subor nachadza. ![]()
Zasláno: 10:29 30.1.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
36
![]() |
Díky za pomoc. Kód jsem zadal, tak snad už zítra budu vidět výsledky. Díky
![]()
Zasláno: 22:14 4.2.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
![]() |
a proc to delat tak slozite.
proc nevyuzijete moznosti baneru (Neviditelny) v paticce. postup: - NASTROJE - SPRAVA BANERU zde si zalozite jakoby novy baner (v konecnem vysledku bude ale neviditelny protoze bude obsahovat udaje od google ktere se neukazuji). sprava baneru: stav baneru: aktivni Baner v novém okně: ano Baner na SSL: ne Název baneru: google analytics banerová skupina: google HTML Text: (zde se vlozi kod ziskany od google analytics) Pořadí - banner_box_all: 0 mpresí/náhledů: 0 ====================================== a ted urceni kam ten baner prilepit. -KONFIGURACE: -Layout Settings: Banner Display Groups - Footer Position 1: google (tento neviditelny baner bude v prostrednim sloupci na konci footer) pokud chcete tento kod dat az na uplny konec (footer) pouzijte volbu : Banner Display Groups - Footer Position 3: google to je cela sranda v pridavani kodu. a kdykoliv se k tomu muzete vratit a nemusite dlouho hledat... kam ze jsem jen pridal ten kus kodu... prijemne googleni ![]()
Zasláno: 8:24 5.2.2008
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
![]() |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
36
![]() |
Taky diky, vyzkousim. Jinak ve 2 shopech mi predchozi postup fungoval, ve 2 ne ..
Zasláno: 10:40 5.2.2008
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.