Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé

Re: XML - centrum, seznam, jyxo a naakup |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
19:29 27.9.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
197
![]() |
->DreamCZ
mam trosku problem s vytvorenymi xml soubory... napr: - - xml soubor rika, ze adresa zbozi je: http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/product_info.php?products_id=412 ale na teto adrese zadne zbozi neni (spravna adresa by mel byt tato: http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=412 kde je chyba? a jeste dalsi vec - hlasi mi to cca v 1/3, kdyz to pustim na lokale: Stránku XML nelze zobrazit Vstup XML nelze zobrazit pomocí šablony stylů XSL. Opravte tuto chybu a klepněte na tlačítko Aktualizovat, nebo akci zopakujte později. Na tomto místě nejsou povoleny prázdné znaky. Při zpracování prostředku ........ kdyz to xml zobrazim primo z webu, tak: Chyba parsování XML: dokument není dobře zformátován Umístění: http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/rss/centrum.xml Číslo řádku 4097, sloupec 33: --------------------------------^ co s tim? ![]()
Zasláno: 16:08 4.10.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
197
![]() |
takze jak jsem zjistil, ten bordel v xml dela znak
Citát: & pokud ho v tom textaku nahradim za Citát: & a m p ; tak je vsechno ok... podari se to vyresit systemove? ![]() no a jeste doresit tu spravnou adresu zbozi a bude to luxuuus :)
Zasláno: 17:24 4.10.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() Zdar lidi... mno je mozny ze jsem tam zapomel pridat nejaky znaky ktery nejsou v xml povoleny, tot to uz si musite vychytat sami me to funguje... Co se tyce cesty, tak bug uz byl opraven v posledni verzi, nemuzu za to ze je tady k mani pouze verze s bugem... :hotovo: tenktrat jsem si toho na prvni pohled nevsiml a prezentoval tady verzi s chybou, ![]() ![]() -----------------> na mejch strankach si to muzete stahnout. ![]() Zatim cuzzzzzzzz ![]()
Zasláno: 18:41 4.10.2005
|
||
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1888
![]() |
Tak toho jsem si taky nevšiml. Hlavně že jsem to všude zaregistroval.
![]() Ale dovoluji si oponovat, chyba opravdu stále přetrvává. Znovu jsem stáhnul verzi od DreamCZ a porovnal soubory a vyjma mnou přidaných vyhledávačů Seznam a Naakup je všechno stejné. to DreamCZ -> prosím zkontroluj tvoji vystavenou verzi. ![]()
Zasláno: 18:57 4.10.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
197
![]() |
jj, stahoval jsem ty soubory primo z webu DreamCZ... :)
btw. vystupy pro seznam a naakup jsem tam nikde nevidel ![]() mam tam jen jyxo a centrum... nekdo tady ma nejakou lepsi verzi, jo ? ![]() -> DreamCZ - myslite ze pujde opravit ta chybka, ze jakmile pri vytvareni toho xml souboru narazi na & tak ho preskoci ?
Zasláno: 19:12 4.10.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
Seznam a Naakup je ke stažení přímo na tomhle webu a jmenuje se to XML generátor. Jsou 2 verze. Buď klasika, nebo když používáš jako např. já
![]()
Zasláno: 19:23 4.10.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
197
![]() |
koukam do toho rss.php a funkce na odstraneni & tady je, tak nechapu, proc nefunguje ? :(
$description = ereg_replace ("&", " a ", strip_tags ($products->fields['products_description']));
Zasláno: 19:49 4.10.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
Jj, tak ještě jednou ověřeno, opravdu to nefunguje. Odkaz se generuje špatně a jak napsal Peetr, měl by vypadat takto:
http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=412 Zde je však problém, že pokud chci daný xml dokument zobrazit v prohlížeči, tak dostanu chybu parsování blablabla. Zkoušel jsem i použít odkazy typu froogle např.: http://pswcomputer.cz/modules/shop/index.php?main_page=product_info¤cy=CZK&products_id=4 a skončilo to stejným neúspěchem. Zda to má však vliv na přijmutí xml souboru danými vyhledávači nevím. Fakt je ten že odkazy jsou platné a funkční. Formát XML souboru také sedí. Tak jsem se vykecal a přenechám zkušenějším.
Zasláno: 23:31 4.10.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() Veeeeeeelký pardon panové myslel jsem že jsem to přehral ale nepřehral tak ted to uz snad bude fachat... :hotovo: ![]() Kdyby neco ICQ 325243595
Zasláno: 23:47 4.10.2005
|
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
197
![]() |
takze pratele, fikl jsem tady do sekce download opravene udelatko pro vytvareni xml :)
jsou v nem zahrnuty posledni opravy od DreamCZ, a ja to dodelal pro vsechny ctyri vyhledavace zbozi (naakup, seznam, centrum, jyxo). VSE JE OTESTOVANO A FUNKCNI :o)
Zasláno: 18:15 5.10.2005
|
|
![]() |
Téma je zamčeno
Můžete prohlížet témata.