Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: SEO nefunkční |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
23:51 21.8.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
7
![]() |
Zdarec mam problem se SEO, když ho nainstaluju tak v adminovy vypada všechno OK, ale v shopu mi vyskočí hláška
1054 Unknown column 'c.parent_id' in 'on clause' in: [SELECT c.categories_id as id, c.parent_id, cd.categories_name as cName, cd2.categories_name as pName FROM categories c, categories_description cd LEFT JOIN categories_description cd2 ON c.parent_id=cd2.categories_id AND cd2.language_id='2' WHERE c.categories_id=cd.categories_id AND cd.language_id='2'] a to je všechno. Neví prosim nikdo co s tim?
Zasláno: 23:39 28.9.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
![]() |
Je to neošetřené pro MySQL5.
Uprav si SQL příkaz (ozávorkuj výraz FROM) ve funkci get_category_name(&$cID) v souboru /includes/classes/seo.url.php takto
Obdobně uprav SQL příkaz pro funkci generate_categories_cache().
Zasláno: 14:13 2.10.2006
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
18:52 13.10.2006 Skupina:
24
![]() |
Ahoj,
můžete mi prosím někdo napsat návod, jak to mám nainstalovat na verzi 1.3.5? Děkuji moc
Zasláno: 18:55 13.10.2006
|
|
SEO a diakritika |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:05 27.6.2006 Skupina:
180
![]() |
Dobrý den,
když zapnu SEO v Zencart -> Admin, tak vše běží bez problémů až na to že se mi nezkonvertují znaky s diakritikou na znaky bez diakritiky a v liště se mi zobrazí jen zkomolený název např.: støĂbrnĂ©-šperky-c-29.html. Mám zencart 135 a mysql 5, Znaková sada v MySQL: UTF-8 Unicode (utf8). Nevíte někdo co mám dělat aby vše fungovalo? Dědek mi poradil ať si soubor seo.url.php uložím v kodovani UTF8, ale to mi bohužel nefunguje. Diky moc ![]()
Zasláno: 15:43 28.10.2006
|
|
![]() |
Re: SEO a diakritika |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
21:46 15.2.2006 Skupina:
43
![]() |
Citát:
chod do Konfigurácia - SEO URLs - Enter special character conversions a tam nastav prevod pismen s diakritikou na normalne pismena takymto vzorom ľ=>l,č=>c a malo by to fungovať ![]()
Zasláno: 20:49 28.10.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
180
![]() |
To už jsem zkoušel,ale bohužel tohle mi také nefunguje. Je to napevno nastavené v seo.url.php.
Zasláno: 7:27 30.10.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
![]() |
ksec: Nějak se mi nedaří dospět po různých laboracích ke stejné chybě.
Ještě zkus (ale asi to nepomůže) nastavit v konfiguraci SEO Output W3C valid URLs (parameter string)? na false, ZRESETOVAT CACHE!!! a během testování cache vypnout (Enable SEO cache to save queries? na false). A pokud možno sem napiš, co se ti zobrazuje při najetí nad tento odkaz ve status řádku prohlížeče. BTW kódování souboru seo.url.php musí být stejné jako kódování stránek (to které je uvedeno v czech.php, jak jsou kódovány všechny soubory s češtinou a které je na stránce v meta-tagu).
Zasláno: 12:33 30.10.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
180
![]() |
Tak jsem to všechno udělal jak jste mi řekl. Ty soubory jsou v kodovani win1250. Vypnul jsem Output W3C valid URLs, resetoval jsem cache a měl jsem "Enable SEO cache to save queries?" na false. Když jsem najel na Enable SEO cache to save queries? tak se na konci odkazu objevilo jen action=save. Teďka mi to dělá tyhle odkazy "stříbrné-šperky-c-29.html", takže už to funguje i ta konverze speciálních znaků mi funguje. Děkuji, moc jste mi pomohl! Konečně to běží, tak jak má
![]() ![]() ![]()
Zasláno: 19:25 31.10.2006
|
|
![]() |
Re: SEO nefunkční - zadost o soubor. |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
140
![]() |
Vazeni,
omlouvam se, ze Vas otravuji s takovou jednoduchosti, ale pro mne je to docela slozite a nedokazi to rozchodit. Nekolikrat jsem se pokousel nakonfigurovat podle Vaseho zadani soubor seo.url.php , ale opravdu to nejak nechapu: Uprav si SQL příkaz (ozávorkuj výraz FROM) ve funkci get_category_name(&$cID) v souboru /includes/classes/seo.url.php takto.................. atd. Bohuzel kdyz tento soubor otevru v PSPad editoru nebo v poznakovem bloku nedokazi poznat jak je potreba tento soubor upravit. Muzete mi nekdo cely upraveny soubor poslat. Dekuji moc ![]()
Zasláno: 17:51 30.11.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
140
![]() |
Citát:
Mam stejny problem - vyresil jste to nekdo? Dival jsem se, ze jsi to resil uz jednou a neprisel jsi na to - nemas ted vysledny reseni? Diky moc za odpoved jak to cele dopadlo, ja uz to vzdavam ![]()
Zasláno: 23:03 2.12.2006
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.