Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Smazání zboží z kategorie |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
15:03 2.5.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
18
![]() |
Ahoj vespolek. Zjistil jsem ted jednu nemilou vec - nejde mi smazat zbozi v kategorii. Zobrazi se box pro potvrzeni, odkliknu, ale po nacteni seznamu, je zbozi stale v kategorii. Zbozi mam zakazane, zkousel jsem i povolit, ale porad mi nejde smazat. Kopirovat lze kamkoliv, ale ani v jine kategorii nejde smazat. Zbozi v jinych kategoriich jsem zatim mazat nezkousel, ale mam pocit, ze pri testech pred ostrym spustenim mi to fungovalo naprosto dobre.
Nevite nekdo, jestli to neni dane nejakym nastavenim v menu admina atd. ? Popripade dane nejakym nastavenim u zbozi ? Mam v kategorii jiz dve zbozi ktera potrebuji smaznout, ale proste mi to nejde ![]() Diky za pripadne rady, Dave
Zasláno: 16:51 10.6.2006
|
|
![]() |
Re: Smazání zboží z kategorie |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
Nenašel jsem jaká je to verze. Např. ve verzi 1.3.0 to nechodilo, a opraveno ve verzi 1.3.0.1.
Zasláno: 19:37 10.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
18
![]() |
Obavam se, ze mam 1.3.0, musim se podivat do instalace, protoze nevim, kde v 1.3.0 najdu cislo verze - bud jsem slepy, nebo to tam nikde rozumne neni, nevim.
Pokud jde o 1.3.0.1 nevis nahodou v cem oprava spocivala ? Mam na mysli zpetnou implementaci do 1.3.0, protoze kram mi bezi, mam tam dost uprav a nerad bych to cele absolvoval znovu kvuli mazani produktu... V nejhorsim k tomu budu muset zasednout a proste to najit ![]() Diky, Dave
Zasláno: 20:27 10.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
Musíš aktualizovat na 1.3.0.1, původní verze měla hodně chyb takže jsi docela šílenec, že jsi na to hned najel obchod.
Našel jsem na to 2 odkazy: ZDE a ZDE. Řešení tam ale není, pouze že je potřeba přejít na novou verzi a jestli jsem to dobře pochopil, tak je změna tohoto problému asi v 6 souborech. Najeď si do sekce ke stažení ZDE a stáhni si pouze rozdílovou instalaci. Ono aplikovat ji nebude zase tak hrozný, pokud už jsi dělal nějaký změny. Já to měl za den porovnaný. ![]() ![]()
Zasláno: 21:19 10.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
18
![]() |
Dik. Bohužel pracovní zápřah v posledních dnech mi nedovoluje číst všechno, co bych chtěl. Co šlo, jsem otestoval, několik lidí mi to testovalo také a zatím žádný problém nebyl, ale diky, zazálohuju vše komplet a vrhnu se na tu záplatu.
Ještě jednou dík. Dave P.S. Ted jsem na to koukal, nemelo by to snad.... az tak bolet ![]()
Zasláno: 23:45 10.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
22:07 29.4.2006 Skupina:
7
![]() |
Ahoj, mám možná podobný nepříjemný problém v novým zenu 1.3.0.1. Pokud je v kategorii nějaké zboží, nelze vytvořit podkategorii, až zboží přesunu jinam a kategorie je prázdná, pak jde přidat nová kategorie. Ve starým zenu funguje přidání kategorie i když jsou v ní produkty. Tak nevím možná dělám někde chybu, ale zajímalo by mě, jestli tohle dělá všem nebo jen mě?
Zasláno: 17:11 13.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
14:25 7.6.2006 Skupina:
18
![]() |
Když vytváříš novou kategorii či potkategorii, tak je tam přímo hláška, že pokud je v kategorii podkategorii, nelze do této kategorie vložit zboží a naopak.
Zasláno: 17:38 13.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
No bohužel to tak funguje. Vysvětlení od vývojářů, konkrétně Ajeh jsem nějak logicky nepobral. Osobně si z toho ale hlavu nedělám. Zkrátka použij Easy Populate a je to. Já jedu všechno přes něj a tyhle věci jdou okolo mě.
![]()
Zasláno: 14:16 14.6.2006
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.