Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: box Kontakty |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
![]() |
Skype jako každý jiný telefon - co konkrétní osoba, to 1 kontakt. Já zase takové firmy znám. A jsou i takoví, co Skype nepoužívají pro telefonování, jenom pro chat, tedy jako ICQ.
U těch majlů souhlasím, že jich bývá víc, ale většinou se jeden používá jako obecný (info@firma.cz) a ostatní pro konkrétní případy, které uvádíš, nebo jako osobní. Nepředpokládal jsem, že by tenhle boxík měl obsahovat všechny kontaktní informace, jenom ty nejdůležitější a ostatní že budou uvedené na stránce kontaktů. Já bych tam osobně nedával ani tu adresu, ale protože jsem viděl, že někteří ji tam mají ![]() Tož tam teda ty majly doplním, ať si každej vybere, co mu libo.
Zasláno: 14:34 8.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
9:32 28.4.2006 Bydliště Brno-venkov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
37
![]() |
pls dědku a ostatní jak to mám upravit,chtěl bych aby to vypadalo tkhle:
Jméno příjmení ICQ SKYPE MOB -------------------------- Jméno příjmení ICQ SKYPE MOB -------------------------- e-mail info kontaktní formulář jako jsem docela lampion v phpku tk jestli je to lehký potřeboval bych poradit s úpravou a nebo se to musí celý překopat tudíž bych někoho poprosil,myslím že tkhle je to vcelku good poskládané a jako rychlý kontakt přehledné pro dvě osoby.děkuji
Zasláno: 14:53 8.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
990
![]() |
Tak jak to chceš, to bez úpravy kódu možné není. Ale zase nic extra složitého. Jde jen o to, aby to bylo obecně použitelné, ne šité na míru pro tenhle konkrétní případ. Tož se na to taky podívám a případně zabuduji do další verze.
Zasláno: 15:37 8.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
9:32 28.4.2006 Bydliště Brno-venkov
Skupina:
37
![]() |
jako myslím si že to není šité na míru jen pro mě ale líbí se mi že dvě osoby mají pod sebou svoje kontakty,kdežto porovnám stím minulým tk tam je vše pod sebou a ne zvlášt pěkně,ale jinak díky moc že se na to mrkneš a něco stím zkusíš udělat
![]() ![]()
Zasláno: 16:19 8.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
990
![]() |
Citát:
No právě. Co když to někdo bude chtít pro 3, 4 atd? Citát: kdežto porovnám stím minulým tk tam je vše pod sebou a ne zvlášt pěkně A jak pěkně by to mělo bejt? Co takhle třeba nějakej obrázek pro inspiraci? ![]() Citát: ty to určo máš za chvíli hotovka a ještě kdy tak zhruba bude ta nová verze? Zbastlit by to šlo opravdu za chvilku. Ale bastlit to nebudu a udělám to pořádně. Tenhle tejden už to ale určitě nebude. Když to dobře dopadne, tak příští.
Zasláno: 17:06 8.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
990
![]() |
Tak je tu nová verze 2.0 pro zc 1.3
![]() Novinky: - libovolný počet seznamů kontaktů (individuální seznamy pro osoby nebo oddělení) - zcela překopaný template pro snadnější úpravy Tentokrát si snad už vybere každej. ![]()
Zasláno: 16:42 16.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
hezký
![]() ![]()
Zasláno: 18:23 16.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
Copa verzi 3.0, ale ty další už budou komunikovat bez zásahu uživatele.
![]()
Zasláno: 19:05 16.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
990
![]() |
Jo, panáčkové, každej tam chtěl něco jinýho, tak to tam máte všechno najednou a včil mudrujte
![]()
Zasláno: 19:23 16.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
1389
![]() |
Trošku mi ta druhá verze blbne. Když něco v nastavení zakomentuju, tak ikdyž se vše zobrazí hází to hlášku, že nemůže najít konstantu, kterou jsem zakomentoval.
![]() Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant QC_PHONE in C:\Program Files\xampp\htdocs\1.3.0\includes\templates\autokseft\sideboxes\tpl_quick_contact.php on line 152 Jsem to ale trubka! Stačí vymazat obsah a ne to celé zakomentovat. V původní verzi to holt bylo jinak...
Zasláno: 10:16 18.6.2006
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.