Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Čištění DPF

Renovujeme a čištíme filtr pevných částic, uspěšnost 98%.

Levné webové stánky

Vytvořte si vlastní webové stránky ještě dnes.

Autopůjčovna Brno

Nechte si přistavit půjčené auto přímo do Brna.

Tvorba stránek Brno

Webové stránky na míru, přijde k nám do Brna.

Stěhování Ostrava

Levné stěhování v Ostravě, Stéhování svépomoci.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru. Rychlé a responzivné webové stránky.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru vašemu podniku.

Tvorba webových stránek

Kvalitní tvorba webových stránek s mobilní optimalizací.

Dodávky Ostrava

Vyberte si tu pravou dodávku vhodnou k vašemu účelu.

CNC obrábění dřeva

Obrabíme dřevěné výrobky na míru. CNC obrábění sériově i na zakázku.



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 2 3 4 (5)


Re: Nastavení platby a dopravy
Začátečník
Členem od:
12:36 27.1.2009
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 38
Nepřipojen
Dobrý den,
také mám problém s nastavením provázáním dopravy a plateb.Relativně vše chodí jak má.Dobírkový poplatek je připočten, doprava sedí.
U balíku mám v provázání nastaveno dobírku, platbu předem ale stále se mi při objednávce-výběru objevuje "Platba v hotovosti" a u osobního převzetí mám zas v provázání zaškrtnutou platbu předem na účet a platbu v hotovosti, ale v objednávce je na výběr i "Dobírkový poplatek".Nevíte někdo co s tím? Mám Zen Cart 1.3.0.1 a dosazen ship2pay zde ke stažení.Předem děkuji

Zasláno: 7:26 14.10.2010
_________________
Foglmagna
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Nováček
Členem od:
23:58 6.11.2010
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 3
Nepřipojen
Nazdárek.
Doufám, že toto pomůže nějakému nešťastníkovi dřív, než na tom stráví mládí jako pár dalších lidí.
Už se s tím párám také několik hodin a bylo mi to divné, proč mi v počeštěné verzi 1.3.9g nefunguje od začátku Obchodní balík.
Chtěl jsem jej přejmenovat na "Doporučená zásilka".

Pokud to vezmu podle toho návodu, tak část která popisuje úpravy zrovna u modulu table1 (obchodní balík):

- dále uděláme kopii souboru includes /modules/shipping/table.php, přejmenujeme ji na table1.php a uděláme následující úpravy v kódu:
o všechny výrazy table přepíšeme na table1 (pozor dodržet malá písmena)
o všechny výrazy TABLE přepíšeme na TABLE1 (pozor velká písmena)
o !!!!! nepřepisujeme výraz začínající TABLE_ protože se jedná o fyzickou tabulku databáze


, tak by měla obsahovat mimo to důležitou informaci:
Pokud budete dělat hromadné nahrazení "table" na "table1" a "TABLE" na "TABLE1", zkontrolujte řádky 115-122, kde se děje právě ten výpočet.
Pokud se totiž zde přejměnuje řetězec table, je problém, protože je to proměnná důležitá pro výpočet !!!

viz zde:
$table_cost = preg_split("/[:,]/" , MODULE_SHIPPING_TABLE1_COST);
$size = sizeof($table_cost);
for ($i=0, $n=$size; $i<$n; $i+=2) {
if (round($order_total,9) <= $table_cost[$i]) {
if (strstr($table_cost[$i+1], '%')) {
$shipping = ($table_cost[$i+1]/100) * $order_total_amount;
} else {
$shipping = $table_cost[$i+1];



Závěr:
Pokud máte verzi, kde již TABLE1 je hotový a nefunguje Vám správné počítání Obchodního balíku, zkotrolujte zápis řádků 115-122 a opravte dle mnou uvedeného kousku kódu.

eM.

Zasláno: 0:25 7.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Začátečník
Členem od:
13:11 6.8.2010
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 35
Nepřipojen
Zdravím,
našel jsem nedostatek vmém nastavení dopravy a ceny. Mám nastaveno doprava zdarma nad 3000 kč, ale to platí pouze pro objednávky do 30 kg. Prosím nevíte někdo jak nastavit aby se modul freeshipper zobrazil pokud je objednávka nad 3000 kč (to mám nastaveno) ale pouze o váze do 30 kg (to nevím jak nastavit) Předem děkuji za radu.

Zasláno: 17:58 26.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Začátečník
Členem od:
13:11 6.8.2010
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 35
Nepřipojen
vyřešeno, odpověď jsem našel tady

kdyby někdo potřeboval to samé...

Zasláno: 18:41 26.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Nováček
Členem od:
17:46 3.1.2011
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 1
Nepřipojen
V češtine 1.3.9d table1 a table2 nepočítá cenu podle váhy. Vypadá to na chybu v kodu v includes/modules/shipping/table1.php a table2.php
Nahradil jsem soubory z češtiny 1.3.8. a vše ok.

Zasláno: 17:56 3.1.2011
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Začátečník
Členem od:
12:36 27.1.2009
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 38
Nepřipojen
Čauky,
nevíte pls někdojak vyřešit:
Váha zboží do v14kg....ČP, ned 20kg...spedice.
Jak to zadat aby se u balíku nad 14kg vůbec nezobrazovala nabídka balíku ČP?
Předem díky.

Zasláno: 13:40 3.2.2011
_________________
Foglmagna
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Začátečník
Členem od:
13:11 6.8.2010
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 35
Nepřipojen
Zdravím,
potřeboval bych poradit zda jste někdo neřešil dobírkový poplatek (hledal jsem ale toto jsem nenašel). Jde mi o to, že v ot-Cod-fee mám nastaveno pro moduly které používám (table a table 1) nastaven dobírkový poplatek. To funguje jak má, ale pokud si zákazník objedá těžší objednávku, která se rozdělí do dvou balíků, účtuje se pouze jeden dobírkový poplatek a ne 2. Nevíte jak nastavit aby se účtoval dobírkoý poplatek za každý balík? Předem moc díky

Zasláno: 10:23 11.4.2011
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
16:20 22.9.2010
Bydliště Teplice
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 211
Nepřipojen
mám prosbu prosím jak nastavim výchozi dopravu jinou nez se mi ted zaklikava? abych nemela tučně doprava za 80 ale tučně doprava za 100, protoze 80 mam jen na lehky veci do 5 cm. nevim kde se to dela.

Zasláno: 18:33 27.5.2011
_________________
www.dandyland.cz , www.detskysmich.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
16:20 22.9.2010
Bydliště Teplice
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 211
Nepřipojen
to opravdu nikdo nevite jak prenastavit vychozi dopravu na jiny typ modulu? aby to nebralo podle nejlevnejsi ale co chci ja?

Zasláno: 11:24 28.5.2011
_________________
www.dandyland.cz , www.detskysmich.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 2 3 4 (5)



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]





Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002995
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1413
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775