Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Čtečka čárových kódů |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
teda holky! fakt mne lákate! ta bt je za príma cenu! stejně je to v záruce na 2 roky takže by měl být klid a práce by to ušetřilo hramadu - jdu hledat chybu mezi sebou a čtečkou ať se někam pohnu
Zasláno: 10:18 29.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
222
![]() |
Muzu se zeptat jak ty ctecky fungujou se Zencartem?
Zasláno: 19:48 9.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
2124
![]() |
Se zencartem úplně stejně jako jakákoliv klávesnice. Čtečka čárových kódů má jedinou hlavní funkci a to převést čárový kód do kódu z písmen a číslic.
V praxi usb čtečky fungují tak, že tam kam nastavíš kurzor tam ti přepíší čárkový kód do textového řetězce. Pro samotný zencart defacto k ničemu. jedině, že používáš super orders případně nějakou svoji aplikaci a chtěl bys sám zadávat objednávky. V účetních systémech také např. při zadávání výrobků, aby si pokladní nemusely pamatovat textové kódy.
Zasláno: 21:37 9.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
222
![]() |
Diky za odpoved, mam shop s notami a v soucasne dobe zadavame KOD ZBOZI jako tip vyrobku, ktery uvadi vydavatel, ale resim, zda neni lepsi zadavat EAN, tedy carovy kod a k tomu by se ta ctecka celkem hodila. Mam problem na Heurece se sparovanim produktu...
Zasláno: 21:12 10.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
2124
![]() |
No, co se týká čárových kódů, tak jsou různé druhy.
Na adrese: http://www.barcodephp.com/1d/demo/html/code39.php je přehled jaké se používají. V některých jsou jen čísla, v některých několik málo znaků a některé používají všechny znaky a písmena. Čím více znaků a písmen, tím je pak delší čárový kód. Osobně bych doporučil asi nějaký EAN, sám používám code39, protože můžu použít kód výrobce a svoji předponu v písmenech. Co se týká párování, tak podle mě záleží na jménu výrobku a pokud je ean, tak i na něm, ale ne všichni mají ean a spárováno mají. PS: čtečka je vhodná v podstatě jen tehdy, když vytváříš objednávky a zboží nechceš hledat nebo přepisovat kódy. Jinak nevím na co by byla.
Zasláno: 21:59 10.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
15:02 8.3.2010 Bydliště Brno
Skupina:
40
![]() |
vzhledem k datu to asi už nebude moc aktuální, ale čtečky jsem řešil před několika lety. Můžu doporučit eprin. Je to v Brně na Hybešově ulici. Mám 2 a jsem s nima spokojen. umí přečíst naprosto všechny kódy.
Zasláno: 7:51 8.3.2011
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.