Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Aký platobný systém odporúčate s ohľadom na cenu? |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
222
![]() |
Mne je jedno jestli objednavaji vec za 44,- a zaplati si k tomu 100,- postovne, zvlast kdyz ti ty prachy poslou predem na ucet. Minimalni cena nakupu by ty lidi odradila a uz by treba nikdy nenakoupili. Fakt je ze obcas je to vtipny, kdyz si zakaznici objednavaji treba omalovanky za 20,- a k tomu daji 125,- za PPLku s dobirkou :)
Zasláno: 18:41 22.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
14:52 28.5.2009 Skupina:
110
![]() |
Citát:
Řekl bych, že standardní. Nejvíce je, logicky, zajímá průměrná cena nákupu a tvá historie. Pohybuje se to 2,6 -3%. Více mne ale trápí, při platbě ze zahraničí, převod cizí měny na koruny. Tam tratím víc. Mimo mísu: Všiml jsem si, že jsi loni vyhrál obchodníka roku mezi nástroji. Já byl druhý mezi šperkaři. Ze dvou :)
Zasláno: 18:59 22.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
222
![]() |
Tak Gopay maji standartne 2.5% + 3,-kc za transakci kartou, vyhoda je, ze neplatis zadny poplatky za vedeni uctu, nevyhodou je, ze nemaji blokaci penez, jako to ma napriklad Sporka.
btw: jo vyhral, taky ze dvou :) a letos jsme byli mezi prvnich 200 na SchopRoku.cz z 1600eshopu ;)
Zasláno: 19:10 22.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
597
![]() |
Citát:
30 korun není nic, to není ani náklad, který zaplatíš české poště navíc za vybrání peněz, nehledě k ceně peněz a riziku vrácení, já mluvím o 100-200 Kč, předplatbu zadotuji, dobírku zpoplatním a a´t si každý vybere, pak se dostaneš na 60-40 ve prospěch převodu... ![]() nehledě na to, že předplatbu mohu poslat rovnou od výrobce, velkoobchodu a je s tím klidně násobně méně práce (záleží na komoditě)... samozřejmě to nelze generalizovat, ale klidně si to zkus, 30 Kč rozhodně nikoho nemotivuje ale 100-200 Kč už ano, když budou obě ceny stejné, tak převod využijí jen větší firmy (kde je problém hotovost) apod. naopak když budu mít logistiku ala alza, tak klidně dám 15 Kč poplatek za dobírku, protože mi to bude jedno. --- Nevim, proc Gopay preslo od sporky k Moneybookers, vi nekdo? Cena je stale stejna a sporka na ty 2% taky jde (u vetsich objemu)... Aź gopay zruší ten poplatek 3 Kč a spadne z 2,5% na 2,1% např., tak o tom začnu uvažovat, zatím je to příliš drahý, IMHO...
Zasláno: 19:16 22.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
222
![]() |
Citát:
Zalezi jake podminky si s nimi domluvis :) vzdycky je nejaky prostor pro manipulaci.
Zasláno: 20:57 22.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
597
![]() |
oni jsou i na 1%, napr. kdo se regnul v rijnu, ma do ledna 1% (to asi dotuji par zlomky procenta), ale jak rikam, myslim cenikova cena 2,1 bez slevy je takova magicka hranice
![]() ty mas kolik, 1,9%?
Zasláno: 18:21 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
222