Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: SEO nefunkční |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
12:10 5.7.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
40
![]() |
Prave zkousim seo na testovacim shopu, verze zen 1.3.7, vse se zda ok, ale az do chvile kdy chci na cokoli kliknout v kategoriich, odkaz se zobrazuje ok(http://www.efny.cz/eshop-sanita/baterie-c-2.html) jenze pri prokliku to napise 404 not found, opravdu nemam tucha kde je problem. Jeste jedna takova zajimava pikantnost, pokud dam jmeno souboru .htaccess tak to haze chybu 500, pokud dam bez tecky na zacatku, tak to jede.
hosting mam na forpsi, mod_rewrite spusten htaccess mam takto> Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase /eshop-sanita/ zkousel jsem i jen / a funguje stejne # From Ultimate SEO URLs RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ index\.php?main_page=product_info&products_id=$2&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index\.php?main_page=index&cPath=$2&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^(.*)-m-([0-9]+).html$ index\.php?main_page=index&manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^(.*)-pi-([0-9]+).html$ index\.php?main_page=popup_image&pID=$2&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^(.*)-pr-([0-9]+).html$ index\.php?main_page=product_reviews&products_id=$2&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^(.*)-pri-([0-9]+).html$ index\.php?main_page=product_reviews_info&products_id=$2&%{QUERY_STRING} [L] # For Open Operations Info Manager RewriteRule ^(.*)-i-([0-9]+).html$ index\.php?main_page=info_manager&pages_id=$2&%{QUERY_STRING} [L] # For dreamscape's News & Articles Manager RewriteRule ^news/?$ index\.php?main_page=news&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^news/rss.xml$ index\.php?main_page=news_rss&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^news/archive/?$ index\.php?main_page=news_archive&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^news/([0-9]{4})-([0-9]{2})-([0-9]{2}).html$ index\.php?main_page=news&date=$1-$2-$3&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^news/archive/([0-9]{4})-([0-9]{2}).html$ index\.php?main_page=news_archive&date=$1-$2&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^news/(.*)-a-([0-9]+)-comments.html$ index\.php?main_page=news_comments&article_id=$2&%{QUERY_STRING} [L] RewriteRule ^news/(.*)-a-([0-9]+).html$ index\.php?main_page=news_article&article_id=$2&%{QUERY_STRING} [L] # All other pages # Don't rewrite real files or directories RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f [NC] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*).html$ index\.php?main_page=$1&%{QUERY_STRING} [L] Predem diky za rady
Zasláno: 12:12 21.5.2007
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
12:10 5.7.2006 Skupina:
40
![]() |
Tak velice se omlouvam
![]() ![]() Tak jeste jednou sorry za jiz reseny dotaz ![]()
Zasláno: 20:26 21.5.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
13:30 20.10.2007 Skupina:
357
![]() |
Citát:
Zkoušel jsem toto,ale boužel když sem to udelal napsalo mi to tady toto: 1146 Table 'czechtech_cz.TABLE_SEO_CACHE' doesn't exist in: [DELETE FROM TABLE_SEO_CACHE WHERE cache_name LIKE '%seo_urls%'] If you were entering information, press the BACK button in your browser and re-check the information you had entered to be sure you left no blank fields. Co s tím ? ![]()
Zasláno: 13:15 9.12.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
357
![]() |
Mohl by mi sem dáš nekdo asi upravený soubor html_output.php ?
Já když ho nakopuruju ten co je u ultimate seo url tak mi eshop nefunguje jen nabehne bíla stránka.
Zasláno: 17:33 9.12.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
14:02 12.3.2010 Skupina:
303
![]() |
Mam problem..
Nainstaloval jsem posledni verzi Ultimate SEO url a dela mi to tohle: http://www.kadernicke.cz/ - OK http://www.kadernicke.cz/kulmy-c-141.html - neOK htaces jsem nastavil, nevite kde by mohla byt chyba? Dekuji. Ondra
Zasláno: 10:22 15.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
17:24 31.7.2006 Skupina:
564
![]() |
Podle toho asi není v databází uloženy nové adresy .
Zasláno: 10:32 15.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
303
![]() |
TO bude mozna tim, ze jsem nenasel zadny soubor na instalaci nejakych novych tabulek do databaze.
Aspon u instalacniho souboru nic nebylo.
Zasláno: 11:37 15.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
303
![]() |
Jeste dodam, ze databaze je v kodovani: latin1_swedish_ci
Ted jsem to SEO vypnul, ale jinak to najde koren (www.kadernicke.cz) ale pak kdyz se klikne na cokoliv, tak to hodi chybu 404 (stranka nenalezena).. vubec nechapu, na jinem shopu a stejnem hostingu jede vse bez problemu a to je taky 1.3.8 ZenCart a instalace postupovala uplne stejne..
Zasláno: 13:38 15.10.2010
Editováno sion89 ze dne 15. 10. 2010 14:21:19
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od: