Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
ship2pay nefunkční provázání dopravy a plateb |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
13:40 22.3.2010 Bydliště praha
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
10
|
Ahoj
Nainstaloval jsem si modul ship2pay. Přehrál jsem soubory i nainstaloval sql. Nastavil dopravu a platby, ale provázání dopravy a plateb mi prostě nefunguje. Hází to následující chybu: 1054 Unknown column 'zones_id' in 'field list' in: [select s2p_id, shipment, payments_allowed, zones_id, status from ship2pay limit 0, 20] If you were entering information, press the BACK button in your browser and re-check the information you had entered to be sure you left no blank fields. Samotné nakupování v eshopu jde dokončit bez problémů, akorát že to neni provázaný, takže dobírka nepřidá navíc ani korunu. Chápu, že to nastavim v tom provázání, ale nevim jak to zprovoznit. Může někdo prosím poradit?
Zasláno: 13:20 22.5.2010
|
|
Přenos |
Re: ship2pay nefunkční provázání dopravy a plateb |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Že dobírka nepřidá ani korunu bude nejspíš tím, že u jí nemáš nastavenou v "Moduly objednávek". Jinak zkontroluj prefixy.
Zasláno: 13:39 22.5.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
13:40 22.3.2010 Bydliště praha
Skupina:
10
|
nastavený to právě že mám, podle mě to právě nefunguje protože to neni provázaný. konkrétně prefix u čeho mám zkontrolovat?
Zasláno: 13:44 22.5.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Prefix zkontroluj u tabulek v databázi, nebo mi pošli do vzkazu přístup do adminu, docela bych se podíval než tu vést přílišně zdlouhavou diskuzi.
Zasláno: 13:55 22.5.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.