Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
změna serveru |
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
13:40 22.3.2010 Bydliště praha
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
10
![]() |
Ahoj
Chtěl bych se zeptat, co dělat když chci změnit server? Samotné zkopírování asi nebude fungovat. Předpokládám, že zencart nainstaluji a pak zkopíruju potřebné složky, ale které to jsou? díky
Zasláno: 23:32 26.4.2010
|
|
Přenos
|
||
Re: změna serveru |
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Nejprve zkopíruj databázi, to ti dá asi trochu zabrat, potom zkopíruj všechny soubory a v souborech admin/includes/configure.php a includes/configure.php zapiš nové údaje serveru a přístupové údaje k db. Toť vše.
Mimochodem, tohle téma je tu několikrát řešené. Zkus trochu hledat než se na něco zeptáš.
Zasláno: 23:44 26.4.2010
|
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
13:40 22.3.2010 Bydliště praha
Skupina:
10
![]() |
Já zkoušel hledat, ale narazil jsem jen na dotazy na konkrétní chyby při změně hostingu. Jestli je tu nějaký komplexní návod, tak budu rád, když mě na něj někdo odkáže. Asi nevim jaký správný heslo při hledání zadat.
Nevím přesně co se myslí databází, a co bych měl měnit v těch souborech? Jestli to tu někde je, tak mě prosím jen odkažte a pak klidně vlákno smažte, ale já to zkoušel hledat. díky
Zasláno: 0:07 27.4.2010
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Pokud nevíš co je databáze, začni raději na google, nebo třeba na jakpsatweb.cz a rozhodně se nepouštěj do přesouvání e-shopu. Jakmile si osvojíš nejzákladnější obecné informace (od jejichž výkladu tu tohle forum není a nejspíše je tu nenalezneš), bude ti těch pár řádek, které jsem ti napsal v minulém příspěvku jako návod stačit.
Co bys měl měnit v těch souborech ? Zkus se nejdříve podívat co tam je a řádek po řádku to pochopit - bude to vynikající začátek.
Zasláno: 1:49 27.4.2010
|
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos
|
||
Můžete prohlížet témata.