Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Vyhledávání - smyčka |
||
|---|---|---|
|
Začátečník
![]()
Členem od:
19:07 19.9.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
21
![]() |
Dobrý den.
Chci se zeptat jestli se někdo nesetkal s tímto chováním při hledání. dám vyhledat nějaké slovo ( týká se to slov které mají v názvu z části název domény).Doménu mám např. www.luxusni-televize-kamery.cz a chci najít televize sony (zadám do hledání slovo televize sony). A dojde k zobrazení chybové zprávy: Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe a to takovým způsobem, které zabraňují jejich dokončení. Jedná se většinou o dvou a více slovné názvy. Můžete mi prosím Vás poradit co s tím. Díky
Zasláno: 14:48 23.4.2010
|
|
Přenos
|
||
Re: Vyhledávání - smyčka |
||
|---|---|---|
|
Začátečník
![]()
Členem od:
16:58 10.4.2010 Bydliště ......
Skupina:
22
![]() |
o presmerovani se stara .htaccess
skus se podivat zda si jej nejak nekorektne neupravil
Zasláno: 0:25 24.4.2010
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Není přesměrování jako přesměrování, může to být chyba na více místech, tady nejspíše v nějaké zen_ funkci ale tady se do věštění pouštět nebudu.
Je to jediný problém na celém webu ? Jinak je vše ok ? Jaká je na serveru verze PHP ? Vyzkoušej tohle: http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&products_id=1194
Zasláno: 10:52 24.4.2010
|
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Začátečník
![]()
Členem od:
19:07 19.9.2009 Skupina:
21
![]() |
Můžete se prosím Vás podívat jestli nemám náhodou chybu v .htaccess , která by ten problém mohla způsobovat.
Děkuji Citát: #### BOF SSU
Zasláno: 13:09 25.4.2010
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Nejsem žádný odborník, spíš s htaccess mívám problémy, ale když mi něco blbne, tak zkusím jednotlivé řádky zakomentovat a tak zjistit, v čem by mohl být problém.
Některé řádky jsem ještě nikde neviděl.
Zasláno: 13:20 25.4.2010
|
|
|
|
||
Můžete prohlížet témata.