Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Správa aktualit a oznamování o zboží - jak má správně fungovat |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
13:33 9.9.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
16
![]() |
Ahoj.
Dnes jsem se použil modul administrace-nástroje-Správa aktualit a oznamování o zboží (product_notification.php) postup vyberu nový odběratel a potvrdím modul newsletter, vyplním a dám poslat vyberu aktulitu ze seznamu a dám poslat vyberu "all_newsletter_subscribers" a dám vybrat objeví se zpráva co bude poslána (Zákazníci odebírající aktuality: 1) dám poslat mail objeví se Citát: Čekejte prosím .. odesílám emaily .. když dám talčitko aktualizovat vyběhne: Citát: Nepřerušujte prosím tento proces! to si vysvětluji, že product_id je prázdné, ale když dám v skriptu v product_notification.php id produktu co mám v SQL databázi v tabulce products_notifications = 2, je bez změny products_id customers_id date_added 2 1 2009-10-08 23:50:30 Možná ta druhá hláška není relevantní a první hláška je prostě ošklivá protože mám třeba "někde" blbě kodování email dorazí, ale pokud bych chtěl toto použít pro zprávy o produktech nevím, zda se mohu spolehnout, že těm co vybrali odběr infa o jistých produktech mejl dojde. asi jo.... Ale myslel jsem, že ve zprávě bude napsáno jméno produktu o kterém je info. díky za jakékoliv info k zasílání aktualit, např. jak používáte vy
Zasláno: 13:25 22.3.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.