Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Přihlašovací proces - dodací údaje přímo v košíku |
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
746
![]() |
Tak by mě silně zajímalo jak funguje přihlašovací proces a přesměrování, když jde o nového zákazníka. Konkrétně jak funguje přesměrování z formuláře tpl_login_default.php na stránku s dopravou.
Mám nainstalovaný fast and easy checkout. Když přejdu z košíku na odkaz "pokladna" následně zadám zákaznické údaje, a kliknu na odeslat, hodí mě to už na stránku s volbou dopravy a platby. Chtěl bych ale formulář pro dodací údaje dostat přímo do stránky s košíkem, když ale do souboru tpl_shopping_cart_default.php nakopíruji celý zdroják z tpl_login_default.php, po odeslání údajů to sice konto vytvoří, ale buď to přesměruje na stránku s hláškou o tom, že konto bylo úspěšně vytvořeno, nebo na detail produktu, který byl právě vložen v košíku. Čeho potřebuji dosáhnout je, aby po vyplnění údajů (ve formuláři na stránce košíku), byl vytvořen zákaznický účet, sloučen košík a načetla se stránka s volbou dopravy a platby. Díky za každý tip.
Zasláno: 19:20 20.1.2010
|
|
Přenos
|
||
Re: Přihlašovací proces - dodací údaje přímo v košíku |
||
|---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
nemůžeš jen bezhlavě kopírovat !
koukni, jak jsou pojmenovány proměnné, může to být sice stejná hodnota, ale volá ve jinou proměnnou...
Zasláno: 8:10 21.1.2010
|
|
|
|
||
Re: Přihlašovací proces - dodací údaje přímo v košíku |
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
746
![]() |
Nemyslim že bych kopíroval bezhlavě, snažím se to analyzovat a najít části kódu odpovědné za jednotlivé úkony.
Nalezl jsem část kódu v modules/create_account.php, která přesměrovává na stránku "Konto bylo úspěšně vytvořeno". Ale zatím jsem stále nenašel, jak docházel k přesměrování na stránku s dopravou a platbou původně, takže to sice funguje, ale není to řešení. Čekal jsem, že se to bude nějakým if dělit a přesměrovávat na různé soubory, podle toho odkud člověk přichází, ale tak to není. redirect je v souboru jen jeden. Budu to rozebírat dál, podrobné znalosti o této části zenu, která má na starosti práci s košíkem a proces objednávky se bude celkem jistě hodit, i když je to zatím nejnepřehlednější část obchodu do které jsem se kdy vrtal.
Zasláno: 13:21 21.1.2010
|
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos
|
||
Můžete prohlížet témata.