Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Neomezená uprava vzhledu? |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
617
![]() |
urcite to pujde udelat identicky, jen je otazka kolik casu to zabere
![]() par ukazek zencartu co sem delal: www.hracky-pisko.cz www.ploty-nabytek.cz www.sport-zabava.cz www.pyrotechnika-ohnostroje.cz
Zasláno: 22:30 3.8.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
11:38 2.8.2009 Skupina:
5
![]() |
A jak mi pomůže HTML editor v grafice e-shopu?
Tady jsou ty moje stránky: http://galerie-glara.lbox.cz/ Jelikož je tam pár chyb, které bych právě zde chtěla doladit, je nejlepší to zobrazovat v opeře. Jinak stránky to jsou poměrně jednoduché. Ale především bych chtěla zachovat obrázkové obsahy, obrázkové menu a vzhled stránky jednotlivých zboží (napis, obr...). Co myslíte, zvládnu si z toho udělat e-shop? Žádný velký odborník na weby nejsem, ale pokud mám návod, dokážu divy ![]()
Zasláno: 8:43 5.8.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
![]() |
Citát:
Sice je ten design co tam mas o nicem a i detail produktu pekne na prd s tema velkyma (datove) obrazkama pod sebou, ale prevest to na shop nebude tak strasne... Samo pro nekoho, kdo uz to vicekrat delal a ma s tim nadstandartni zkusenosti. Pokud neumis obstojne php a nevyznas se slusne ve strukture zencartu nemas zadnou sanci...
Zasláno: 18:12 10.8.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
14:20 1.1.2009 Skupina:
1
![]() |
Dobrý deň,
videl som ukážky Vašich zencart templatov v podpise a páčili sa mi. Mám na zencarte postavený obchod so šperkami, chcem sa spýtať, koľko by stál template od Vás a koľko trvá jeho výroba? Ďakujem za info
Zasláno: 7:52 11.8.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
11:38 2.8.2009 Skupina:
5
![]() |
Díky Pytle za kritiku, ale zajímalo by mě, jak by sis představoval např. detail produktu. Bižuterii apd. koupíš pouze v případě, když si ji můžeš pořádně prohlédnout (v ideálním případě osahat)....
Design je naprd? Tuším, že jde spíše o věc názoru. Nežádala jsem nikoho o komentář grafiky, ale o radu, zda-li je možné stránky převést na e-shop. Nemohu se tedy nevyjádřit k Tvému grafickému cítění. Typ takových stránek, které zde prezentuješ, zavírám okamžitě, když je náhodou otevřu. Je to totální divočina, na první a ani na druhý pohled mi není vůbec jasné, o co tam vlastně jde. Menu abych hledala s lupou a z té šílené kombinace všech možný barev a obrázků mě bolí oči. No promiň, ale takhle opravdu ne. Mám ráda jednoduché, čisté, jasné věci a v takovém duchu jsou vytvořeny i mé stránky.
Zasláno: 7:58 11.8.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
10:18 28.10.2006 Bydliště Turnov
Skupina:
104
![]() |
No pytel měl s těma obrázkama asi na mysli, že by se měly načítat do plného rozlišení až při kliknutí nebo najetí myší na něj, což Zencart dělá automaticky...
Takhle je ta stránka hrozně veliká a kdo má pomalé připojení (těch lidí není málo, třeba přes EDGE) tak se mu vůbec nemusí načíst.
Zasláno: 12:28 7.11.2009
|
|
Můžete prohlížet témata.