Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Import objednávek do Money S3 - formát XML |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
382
![]() |
Neřešil jste někdo import objednávek do Money S3? Mělo by to jít pomocí formátu XML, ale bohužel se mi zatím nikde nepovedlo najít popis jeho struktury.
Stačila by mi klidně jen ta struktura, samotný export už nějak zvládnu sám. Díky.
Zasláno: 15:45 26.11.2008
|
|
Re: Import objednávek do Money S3 - formát XML |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
21:46 15.2.2006 Skupina:
43
![]() |
Rozmyslal som nad tym ale nejako som sa k tomu este nedostal a asi uz ani nedostanem, kedze budeme pravdepodobne prechadzat na Pohodu. Schematy by mali byt priamo v kazdej instalacie Money S3 skus C:\Program Files\CIGLER SOFTWARE\Money S3\Data\XMLDE\Schemas
Zasláno: 16:28 26.11.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
13:08 20.11.2006 Bydliště Štatl
Skupina:
189
![]() |
"Modul XML je poskytován zdarma pro komunikaci mezi dvěmi instalacemi ekonomických systémů Money S3. Pro ostatní případy komunikace je nabízen samostatně v ceně 4 000,- Kč. Modul lze zakoupit v obchodní síti CÍGLER SOFTWARE, a.s."
Nejen z tohoto důvodu jsem přešel z Money na Pohodu a tu změnu si zatím nemůžu vynachválit...
Zasláno: 15:17 3.12.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
![]() |
Citát:
Z mých dosavadních zkušeností, mezi podobnými systémy si prostě 'nevybereš', a je jedno jestli za systém dáš 10 nebo 100 tisíc... Každý má svá specifika, ale 'dokonalý' není ani jeden. Do Money můžeš objednávky importovat i bez tohoto dokoupeného modulu (osobně vyzkoušeno), pokud si ho ale dokoupíš tak ti to poskytne víc možností jak import zpracovávat.
Zasláno: 13:41 4.12.2008
|
|
Můžete prohlížet témata.