Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Sideboxy |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
11:16 9.10.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
3
![]() |
Když nainstaluji Zencart bez dema, tak mám na každé straně uvodní strany asi po 4 boxes (Kategorie, Informace...). Přitom v administraci je v Layot configuration boxes nastaveno téměř u všech povolení zobrazení všech boxů jak napravo tak nalevo. Vypínání a zapínání těch zobrazených boxů funguje, ale jak proboha tam dostanu zobrazit i ty ostatní boxy třeba Manufacturers (Výrobců) a pod, i když v nastavení se vše tváří jako povolené (true), tak se prostě nechtějí zobrazit na úvodní straně. Kde je zakopaný pes ? Už z toho malinko šílím.
Zasláno: 11:26 9.10.2008
|
|
![]() |
Re: Sideboxy |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
13:08 20.11.2006 Bydliště Štatl
Skupina:
189
![]() |
A vložil jsi tam nějaký data - zboží, výrobce atd? ...jinak by se jaksi nemělo co zobrazovat.
Zasláno: 11:48 9.10.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
3
![]() |
To jsem si taky myslel, že bez nějakého údaje se asi samotný box nezobrazí. Tak jsem zkusil v administraci přidat k Manufacturers jedno jméno, tam je pak rozbalovací možnost si vybrat do jaké kolonky se to má přiřadit - první je Main Directories a pak Categories, Manufacturers atd. Snažíl jsem tam nastavit Manufacturers ale stejně mi to po uploadu hodí nazpět možnost Main Directories a box Manufacturers se na hlavní stránce ne a ne zobrazit.
Zasláno: 12:42 9.10.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
13:08 20.11.2006 Bydliště Štatl
Skupina:
189
![]() |
To je jen výběr adresáře pro upload loga výrobce. To v rámci testování nemusíš vůbec zadávat. Dej jen název výrobce a pak udělej zboží od tohoto výrobce, nebo nastav výrobce ve zboží stávajícím. Do té doby se ti ten box prostě nezobrazí.
Zasláno: 13:01 9.10.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
3
![]() |
Dobře zkusím to, myslel jsem, že se to zobrazí už s jedním jménem výrobce. Nenapadlo mě, že musím výrobce přiřadit i ke zboží, aby se sidebox zobrazil. Děkuji, jsi hodný, že jsi mi to vysvětlil. A propo, v jiném foru jsem četl, že Zencart je strašně náročný na databázový server a že posílá kupu zbytečných požadavků do databáze. Nerad bych, až tam nacpu stovky zboží, aby byl pomalý a dlouho se načítaly stránkyl zákazníkům. Co si o tom myslíš ?
Zasláno: 19:11 9.10.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1389
![]() |
Zencart je sice náročný na server, ale není to žádná tragedie. Mám v shopech statisíce položek a v poho.
Zasláno: 9:30 10.10.2008
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.