Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Více obrázků u zboží |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
23:21 23.6.2006 Bydliště Smečno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
33
![]() |
pokud máš standardní instalaci bez nějakých zásahů do kódu, tak by to fungovat mělo - aspoň já jsem neměl potřebu cokoli nastavovat. Prostě uploadneš produkt a do složky s obrázkem přidáš alternativní obrázky se jménem toho původního +_01;_02;_03..atd. a v detailu produktu jsou pod popisem a atributama. Pokud to pořád nejde, tak sem napiš postup, jak to děláš.
Zasláno: 19:19 11.7.2006
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
9:46 27.9.2006 Skupina:
1
![]() |
Nefunguje mi zobrazování dalších obrázků, pokud mají jinou příponu, než ten hlavní. nevíte někdo prosím, jestli se to dá nějak vyřešit?
Zasláno: 11:36 13.2.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
Zkontroluj si, jestli máš ty přípony povoleny:
konfigurace -> maximum values -> Allowed Filename Extensions for uploading
Zasláno: 11:53 13.2.2007
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
No já naopak tomu dotazu moc nerozumím. Jsou dvě možnosti.
Buď jsou různé obrázky k různému zboží a tudíž může být kombinace jpg a gif. Osobně doporučuji jpg a vyhnete se problémům. Druhá varianta souvisí s nadpisem tohoto tématu a tudíž zboží má více obrázků, kde další mají rozšíření názvu o _01, _02 atd. V tomto případě je potřeba zachovat stejnou příponu. Další problém může být použitím doplňku Image Handler, kde vyloženě striktně doporučuji pouze jpg formát. Dále tento modul ve verzi 1.3.7 někdy nezobrazuje další obrázky z důvodu nějaké nekompatibility a změny jedné funkce v zencartu. Doporučuji použít soubor pro kartu zboží z verze 1.3.6 či 1.3.5.
Zasláno: 14:41 13.2.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
11:44 3.2.2006 Bydliště Česká republika
Skupina:
319
![]() |
Přesně ten problém s IH mám, když vložím více fotek přes IH k jednomu produktu nastane problém že fotky nejdou zvětšit, protože IH přepíše jejich názvy. Jsou tedy vidět jenom v náhledu.
Jakou kartu myslíš : tpl_document_product_info_display.php ?
Zasláno: 11:28 23.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
11:44 3.2.2006 Bydliště Česká republika
Skupina:
319
![]() |
Tak jsem zjistil toto, nebo aspoň u mně to tak je...: Když u IH vkládám další obrázky k jednomu typu zboží a ty obrázky mám pojmenované např.: další obrázek produktu.jpg stane to co jsem psal
v předchozím příspěvku. Vyřešil jsem to následovně: První obrázek produktu, který nahraju když přidávám nový produkt je např.: 48041-v.jpg Potom v IH přidám obrázek, který má název např.: 48041-5-v.jpg. IH přidá tomuto obrázku název 48041-v_01.jpg Takže asi záleží na tom názvu, který je před pomlčkou což je číslo 48041. Potom by měly obrázky jít přidávat k jednomu produkt a bez problému by se měly zobrazovat. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Mám ještě jeden defekt, který už určitě někdo řešil. Jde o Internet explorer a zobrazování náhledů. Když je obrázek u kterého si chci prohlédnout náhled moc dole náhled nefunguje. Máte to někdo vyřešený, plís?
Zasláno: 13:56 23.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
14:20 31.8.2006 Skupina:
23
![]() |
Zdravím, mám takový problém, když chci přes IH přidat nové obr. tak mi to hodí chybu HTTP 403. Neví někdo kde je chyba? Za rady předem dík!
Zasláno: 4:57 8.8.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
21:19 27.8.2007 Skupina:
32
![]() |
Ahojky, mám verzi 1.3.7. a naprosto sem nepochopila jak vkládat více obrázků. Můžete mi to někdo vysvětlit polopatě-s odpuštěním pro debili???Jinak to asi vážně nepochopim. Zkouším snad už všechny možný varianty..a stále nic. Za pomoc díky
Zasláno: 12:00 29.8.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
21:19 27.8.2007 Skupina:
32
![]() |
Ahojky, mám verzi 1.3.7. a naprosto sem nepochopila jak vkládat více obrázků. Můžete mi to někdo vysvětlit polopatě-s odpuštěním pro debili???Jinak to asi vážně nepochopim. Zkouším snad už všechny možný varianty..a stále nic. Za pomoc díky
Zasláno: 12:01 29.8.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
vždyť je to zrovna v tomto vlákně popsaný.
![]() Připravíš si obrázek, např. ABC.jpg, to bude náhled, a pošleš ho do složky images v zencartu. (doporučeno) Související obrázky, které se mají zobrazit spolu s tímto obrázkem pojmenuješ ABC1.jpg, ABC2.jpg ABC3.jpg atd. a zkopíruješ do té samé složky jako ten původní. Název obrázků musí mít stejný základ (ABC)
Zasláno: 12:23 29.8.2007
|
|
Můžete prohlížet témata.