Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Re: ask a question 1.7 problem |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:23 9.10.2006 Bydliště LB
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1131
![]() |
No ten co je k tomu modulu by si musel smazat. Pac ten obsahuje ty casti v administraci:
Ask A Question Email To: (na jaky e-mail bude chodit dotaz od zakazanika) Ask A Quantity Name To (nazev predmetu v e-mailu)
Zasláno: 12:10 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
14:20 31.8.2006 Skupina:
23
![]() |
Na stránkách zenu je nová verze 1.8 !!!
Zasláno: 13:12 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
11:05 28.12.2006 Bydliště Šternberk
Skupina:
131
![]() |
kde? tady je pořád stará http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&cPath=40_47&products_id=206
Jinak 1.7 už své tabulky v databázi vůbec nepoužívá, bere se to normálně dle nastavení e-mailu v shopu. A subject je určen v jazykových souborech. Tudíž máš správně že žádné nastavení pro to nevidíš.
Zasláno: 14:16 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
14:20 31.8.2006 Skupina:
23
![]() |
je to tady http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&cPath=40_52&products_id=519
Tak jsem to konečně zprovoznil a teď bych potřeboval poradit, jak změnit text ASK_A_QUESTION na jiný. Mělo by to být v tpl_procuct_info_display.php ,ale když to přepíšu tak to nejede! Připojit soubor: ![]() ![]()
Zasláno: 14:24 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
131
![]() |
Mě to také nešlo, ale já jsem si spoustu věcí k tomu dopracovával, takže jsem si to změnil rovnou v kodu.
Tam jak si přidával: <?php echo '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_ASK_A_QUESTION, 'products_id=' . $_GET['products_id']) . '">' . ASK_A_QUESTION . '</a>'; ?> Tak jen zaměň: <?php echo '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_ASK_A_QUESTION, 'products_id=' . $_GET['products_id']) . '">Dotaz na produkt</a>'; ?>
Zasláno: 21:01 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
No přepisovat to takhle v kódu je teda pěkná prasárna. Sám na to nadávám u mnoha modulů. Od toho jsou jazykové soubory.
Navíc tahle definice v balíku je, jen to chce trochu koukat. Je v cestě includes/languages/english/extra_definitions/custom/ask_a_question_defines.php . Dále pokud se podíváte na cestu ve Vašem obchodě, tak vidíte, že tam adresář custom není (překlad - uživatelský, vámi definovaný), ale je tam classic. Tzn. pokud máte svoji šablonu, tak custom vyměníte za název své šablony, nebo ve většině případů tento adresář vynechat a cesta bude vypadat takto: includes/languages/english/extra_definitions/ask_a_question_defines.php. Samozřejmě pro českou mutaci ještě změnit english na czech a finální verze je: includes/languages/czech/extra_definitions/custom/ask_a_question_defines.php. No a v tom souboru akorát provést překlad např. na define('ASK_A_QUESTION', 'Zeptejte se na toto zboží');
Zasláno: 21:15 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
131
![]() |
Já to samozřejmě našel a poupravoval, ale přesto to nefungovalo (zkoušel si to ?) Je možné že jsem někde udělal chybu, ale mě to bylo celkem jedno, protože jsem stejně ten modul upravoval takže změny si budu muset stejně ohlídat.
Zasláno: 21:37 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
Jasně, není důvod proč by to nechodilo. V tomto adresáři má soubory většina modulů. Uznávám, že můžou být problémy, pokud někdo používá jiné šablony v jinak nazvaných adresářích, ale jak říkám, nechodilo by těch modulů vícero. Jde zde pouze o definici a cesty jsou nastaveny dobře, a nezávisí to na změnách modulu jako takového pokud tu definici nepřejmenuji.
Zasláno: 21:46 18.7.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1888
![]() |
To samé také u adresáře templates. tzn. cesta includes/templates/custom/.... se musí změnit dle názvu používaných šablon. Standartně tedy na includes/templates/template_default/...
Zasláno: 22:21 18.7.2007
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.