Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Re: www.bezlepkovyobchod.info |
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
![]() |
Citát:
tu nejde o to, ide o to, že ten text je zle čitateľný, aj keď si prepnem monitor na 1024x768...
Zasláno: 8:41 13.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
657
![]() |
Aha, já to na LCDčku moc nepřepínám
![]()
Zasláno: 8:47 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1017
![]() |
Citát:
no ja mám crt a prepínam si to...ak chceš, dones na "seminár" a môžeme poprepínať po takom 7 - 8 pivku ...
Zasláno: 9:03 13.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
No dobře, sundám bednu s bramborama a vytáhnu ze sklepa 17" CRT a popřepínám si to sám - ale až bude nálada.
![]()
Zasláno: 9:30 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1017
![]() |
...inak, aby to nebolo tak veľmi OT, ten shop sa mi páči... keby niekto pochyboval (a tiež si myslím, že je to správna vec)
Zasláno: 10:09 13.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:23 9.10.2006 Bydliště LB
Skupina:
1131
![]() |
Mam 1680*1050 a prectu vsechno. Jinak shop vypada hodne dobre a souhlasim s freemanem o ty uzitecnosti pro urcitou skupinu lidi.
K tem reklamam - je pravda ze ne vzdy se jim muzem vyhnout, nicmene tady to je vyreseny docela hezky, akorat... pokud by byly takhle napravo tak bych cely shop soustredil na stred obrazovky. Pac takhle co me prvni prasti do oci je reklama a cumim vic na reklamu. Povetsinou plati ze ocis sjizdej doprava a je potreba zaujmout levou casti obrazu....tady koukam vic doprava na ty reklamy - kdyz sou na stredu. Jinak i u tebe se pri mape serveru ukaze Strana 1, Strana 2, Strana 3. S tim by to chtelo neco udelat - bud smazat nebo je prejmenovat a vyuzit. Jinak fajn shop
Zasláno: 10:41 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
1002997
![]() |
nemám námitek, smekám pomyslný klobouk, ale ta zelená mně příde tak trochu jako "recyklovaná" , slušně řečeno
![]() trochu jinej odstín by to možná sneslo...
Zasláno: 15:13 13.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1017
![]() |
Dám sem jeden príspevok ešte...
...sem-tam raz za čas sa kuknem aj na shopy spätne a prečítam si, čo sa im "vytýkalo" a kuknem, ako sa to napravilo. Keď si pozriem iba poznámky k funkčnosti, tak napríklad u tohto shopu sa úplne nič nezmenilo, stále je tam výber angličtiny, pritom popis produktov je iba v češtine, dokonca horizontálne menu, ani neni definované v angličtine, v Titulku stránky je stále Zen-Cart!, The Art of E-commerce .... ...šak mne to môže byť jedno, ale toto neni jediný obchod, kde sa nič neudialo (ak áno, tak sú to veľmi malé zmeny)... ...som si myslel, že to je taká forma recenzie shopu pred uvedením do používania, kvôli "autorskej slepote", ale asi nie...
Zasláno: 3:27 3.5.2007
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
![]() ![]() Členem od:
9:54 24.2.2006 Bydliště Brno
Skupina:
26
![]() |
Máš plnou pravdu :/ Nicméně nic není černobílé, a tak nutno říct, že jsem na to poslední dny neměl vůbec čas - byť to cti a obchodu moc nesvědčí. Každopádně jsem nedával link na tyto stránky proto, abych zvýšil počet odkazů na obchod. Kritické poznámky vítám stále a doufám, že se k nápravám brzy dostanu.
Zasláno: 17:26 3.5.2007
|
|
Můžete prohlížet témata.