Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
www.bezlepkovyobchod.info |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
18:01 17.2.2007 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
4
![]() |
Po několika verzích konečně podoba, blížící se představám. Stále ve fázi ladění (jazykové mutace, validita,...). Nicméně obchod funguje v ostrém provozu, tak ho přidávám na pranýř konstruktivní (skutečně konstruktivní prosím) kritiky.
- noface - ========================= Bezlepkový obchod www.bezlepkovyobchod.info
Zasláno: 1:39 13.4.2007
|
|
![]() |
Re: www.bezlepkovyobchod.info |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
17:24 31.7.2006 Skupina:
564
![]() |
Pěkně udělaný, ani bych nepoznal, že je to zencat, kdyby to nebylo napsané dole. Asi to není klassic šablona.
Zasláno: 1:44 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
564
![]() |
Ale nelíbí se mi ta reklama google
Zasláno: 1:45 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
4
![]() |
Inu... Reklamy taky zrovna nemusím, nicméně vyhnout se jim úplně vždycky nejde.
Co se systému týká - jsem laik, takže vše co se funkčnosti týká pochází ze zencart.com, šablona je inspirací z jiného serveru. ========================= Bezlepkový obchod www.bezlepkovyobchod.info
Zasláno: 1:55 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
564
![]() |
Ještě jedna věc se mi nelíbí.Co se tak koukám, tak rozdíl tlačítek - (vlož vybrané zboží do košíku)
je jiné než ostatní.
Zasláno: 2:03 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
![]() |
... no, je to pekné.
...máš v hlavičke zmenu jazyka a po zmene na slovenčinu, zostávajú produkty stále popísané po česky - je to zbytočné, slováci rozumejú po česky - ak nemáš popisy po slovensky, je to naozaj zbytočné...ale lepšie je to v angličtine, to daj preč, ak máš produkty popísané po česky, angličanovy je naprd, že vie kde a ako sa má prihlásiť, keď si nevie čo má kúpiť...a chýbajú Ti tam aj tak nejaké definície textov, takže zreuš aj angličtinu, alebo to podorabaj, inak je to zbytočné... ...Adresa 1 daj na Ulica a číslo, alebo tak nejako... ...Křestní jméno by bolo krajšie že Meno... ...mám rozlíšenie obrazovky 1280x1024 a to je dnes už dosť používané rozlíšenie (aspoň najviac mojich návštevníkov má takéto rozlíšenie) a tie hlavné kategórie sú naozaj zle čitateľné a to mám CRT, keby som mal LCD, tak to ani neprečítam... a toto máš v nákupnom košíku:
...v "Jak Nakupovat", Ti odrážky presahujú až na ľvú kolónku... ...a ja neviem, už dlhšie rozmýšľam o tom, či by sa Slevové kupóny, nemali volať Kupóny na zľavu..? ...kokos a to kde si našiel ten kurz medzi českou a slovenskou korunou???? - si iba nejakých 10 rokov dozadu ...
Zasláno: 2:36 13.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
4
![]() |
Používám nastavení "CSS buttons". Jen právě tohle tlačítko se nějak nepřizpůsobilo :(
Zasláno: 2:39 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
4
![]() |
Citát:
Uff, tak tomu říkám konstruktivní kritika :) Ale přesně o toto mi šlo, takže díky. Lokalizace jsou hlavním neduhem a zároveň úkolem. Rozlišení - víc než 2/3 mám s 1024x768, druhé místo 800x600 a pak teprve 1280x1024 apod. Hlavní podíl návštěvníků jsou lidé z kanceláří úřadů, bank,... Kupony na slevu ruším, dělaly jen problémy (v návaznostech). Měny - to není ani tak o kurzu jako o zvlášť cenách pro CZ a SK zákazníky, i když je pravda, že i tady dojde během pár dní k úpravám. Od 15.4. by měly být nové ceníky.
Zasláno: 2:48 13.4.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Moderátor
![]() ![]() Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
![]() |
Citát:
...ale veď to je jednoduche, nechaj si Slovakov objednavat za slovenske ceny zmenene ibo o kurz a mas to (zmluvy o koncovych cenach su podla prava EU neplatne - aspon u nas na slovensku, to uz plati), potom uz iba dat vediet, ake mas ceny na slovensku a si za "vodou" ...alebo zruš slovenské ceny a daj tam niekde veľkým, že dodávaš aj na slovensko a zobraz tam kurz, ktorým budú prepočítane ceny na sk...
Zasláno: 8:35 13.4.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
Do hloubky jsem to nezkoumal, ale máš pěknej a hlavně pro určitou skupinu lidí moc užitečnej obchod.
![]() K tomu rozlišení - je těžký se zavděčit všem, tvůj přístup je ovšem chvályhodný - přemýšlet se většinou vyplácí, jiné rozlišení bude hojně používáno u tebe či u mě a jiné zase na webu o profesionální fotografii. Všeobecná statiska: http://history.toplist.cz/stat/?a=history&type=3
Zasláno: 8:39 13.4.2007
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.