Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
shop na stresni nosice |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
617
![]() |
Caute,
tak dodelavam shop na nejruznejsi stresni nosice, nosice kol a takove ruzne ptakoviny. Jeste to neni naplneny a ma to par chybicek. Co na to rikate, co byste zmenili, udelali jinak??? Snazil jsem se to udelat tak, at se to vzdy roztahne pres celou obrazovku, nezavisle na rozliseni monitoru. Co si o tom myslite, je to lepsi, nebo dat sirku na pevno? Chyby o kterych vim: Neni zatim optimalizovane pro IE V horni grafice nesedi navazovani prouzku pri resize stranky (by me vazne zajimalo jak to udelat) Zatim je naplnena jen kategorie nosice kol a z casti stresni boxy http://81.31.34.187/ Diky, Roman
Zasláno: 11:34 19.3.2007
|
|
![]() |
Re: shop na stresni nosice |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
No... pěkný to máš - proužky prostě frčej.
![]() Když se tím hodláš živit, tak už to musí k něčemu vypadat. ![]() Box Vyhledávání bych asi hodil až nahoru, váhu si přepiš na hmotnost, po vyprázdnění košíku je ten výpis produktů asi moc?! - http://81.31.34.187/shopping_cart.html?product_id=15 Ty náhledy obrázků jsou pro mě spíš vopruz, variabilní šířka mně v tvým případě nevadí, jinak ji nemám rád. Trošku blbnou měsíce: Nové produkty pro měsíc b�ezen a v hlavičce mi chybí možnost prokliku na úvodní stránku. Jinak fakt pěkný! Jste čím dál lepší kluci. ![]()
Zasláno: 12:36 19.3.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
617
![]() |
Citát:
Dikes za pripominky. Vyhledavani sem hodil nahoru. Nemuzu najit kde nastavit to zobrazovani novinek, slev a ostratniho u toho kosiku. Nevis kde to je?? Nazvy mesicu blbnou, se doladi az na final serveru.
Zasláno: 13:01 19.3.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:23 9.10.2006 Bydliště LB
Skupina:
1131
![]() |
Mno jo, hezký
![]() ![]()
Zasláno: 14:04 19.3.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
nezapomeň upravit obchodní podmínky (notebooky nebudeš prodávat
![]() ![]() a tu váhu anebo hmotnost vypni v adminu, když ji nemáš u zboží a nebo na kartě zboží a není podstatná při nákupu. Jinak je to vysoce elegantní ![]() to JardaR(pokud to budeš číst): to "Křestní" u jména by se mělo vyhodit už ze základního balíčku češtiny
Zasláno: 17:35 19.3.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
617
![]() |
toz vsechny pripominky jsem opravil, dikes :) jeste nekdo neco? imho za dva, tri dny bych chtel mit finalni podobu :)
Zasláno: 20:19 19.3.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
617
![]() |
netusite nekdo co udelat se stylama, aby mi obrazek kategorie nezasahoval do zobrazeni produktu?? Viz tady ??
Proste kdyz mam kratky popis kategorie, tak to nereaguje na to ze tam je obrazek, ale ridi se to jenom podle velikosti toho textu :(
Zasláno: 12:33 26.3.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
![]() |
Div id="categoryImgListing" máš absolutně pozicovaný, takže vždycky bude přetékat. Předělej to na plovoucí bloky.
Uprav si tuto strukturu:
takto:
a pro div id="categoryImgListing" si v css nastav float: left, a pro div id="indexProductListCatDescription" si v css nastav float: right.
Zasláno: 21:21 26.3.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
617
![]() |
Citát:
No to jsem mel predtim, ale bylo to na prd, protoze se mi ta "tabulka" neroztahovala na max. sirku, ale jenom na jeji opravdovou potrebnou sirku. A kdyz sem dal width toho bloku na 100%, tak se v IE posune az pod ten prvni blok (s obrazkem) :( A nevim jak jinak to vyresit:( Proste chci mit vedle sebe dva bloky, vlevo obrazek s definovanou max. sirkou a vpravo od neho chci tabulku, ktera bude roztahla do max. sirky stranky...
Zasláno: 23:15 26.3.2007
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
617
![]() |
tak sem to vyresil, nechal sem to absolutne pozicovane, enom sem pridal min-height s upravou pro IE. Odzkouseno a funguje v pohode pod IE6, IE7, FF1.5, FF2.0 a Operou 9.1.
Optimalizujete jeste nekdo pro nejaky jiny prohlizec? Jo a ukazka stylu: #obal { background-color: #ffffff; position: relative; min-height: 200px; height: auto !important; height: 200px; }
Zasláno: 2:38 27.3.2007
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.