Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
www.hosting-zdarma.cz |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
18:22 19.11.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
5
![]() |
Je reálné zprovoznit zencart na tomto serveru? Máte s tím někdo zkušenost? Pozitivní či negativní?
Teď trochu offtopic: Napadá Vás případná alternativa za podobnou cenu (1000 Kč ročně vč. domény .net), kde by to šlo a nedělá to problémy. Obchod s menší návštěvností (odhad cca 500 lidí denně) a malým sortimentem (cca 100 položek). Díky moc.
Zasláno: 17:18 28.4.2008
|
|
![]() |
Re: www.hosting-zdarma.cz |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
17:24 31.7.2006 Skupina:
564
![]() |
Tak já používám station.cz no a cena webhostingu je 75Kč na měsíc a doména net stojí 140Kč .
Zasláno: 17:42 28.4.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
![]() |
nechapu, mam taky shop s necelyma 500 navstevama denne, a neco lehce pres 100 polozek a i kdybych mel platit 2000 mesicne za hosting, tak je to porad uplne v klidu...
Jestli je pro tebe 1000kc rocne za host s domenou maximalne akceptovatelna castka, tak zadny shop nedelej....
Zasláno: 18:02 28.4.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Mám 2 shopy, jeden s 10tis položkami ... cena hostingu kolem 150/m
druhý s asi s 200 položkami ... cena hostingu kolem 70/m oba jedou OK. Tím chci říci, že nezáleží jen na ceně, počtu zboží atd. ale také kde hostujete. Není nic jednoduššího zkusit "levnej" hosting a ev. jej přesunout nebo zvýšit tarif. Navíc mnoho hostingů nabízí zkušební dobu.
Zasláno: 23:50 28.4.2008
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
17:24 31.7.2006 Skupina:
564
![]() |
Citát:
Musím opravit částku 75kč ta částka je za měsíc 50kč *12 + 180Kč ![]() ![]() ![]()
Zasláno: 11:18 29.4.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
10:15 2.2.2008 Bydliště Mělník
Skupina:
62
![]() |
Public: posli mi na ucet tisicovku a klidne ti to hodim k sobe a zaplatim za tebe i domenu nebo si zaplat nekde domenu nejlepe u forpsi a ja te zahostuju, volno mam :) kdyz posles dejme tomu 600, rekni si kolik mista ale jestli ti bude stacit 500MB pro zacatek tak je to ok. Zatim mam k disozici este misto asi pro 5domen ale asi to rozsirim.
Zasláno: 11:57 30.4.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
![]() |
Chtěla bych si nainstalovat Zencart na pokusy a "učit" se na něm. Mít tam pár položek, na kterých bych se naučila atributy. Nechci to zkoušet na shopu, který jsem teď tak nějak uplácala, co kdyby se mě tam náhodou objevil zákazník (to je směšné vím
![]() Takže jsem hledala nějaký hosting zdarma, podporující Zencart. A našla jsem jeden, kde bych si musela koupit doménu za 300 a první rok bych měla hosting zdarma, což by mě stačilo, třeba u toho tak dlouho nevydržim ![]() Ale píšou tam, že má omezený přenos dat na 5GB týdně. Můžete mě někdo vysvětlit (vysvětlení pro blbý prosim) co tím myslí? Já to teda chápu tak, že když budu zálohovat a pak nahrávat soubory zpět a překročim 5 GB/ týden tak pak to asi "bouchne", nevím jestli tam taky počítají každé načtení stránky, když se o něco pokouším tak stránky načítám furt kolem dokola než "zvítězím". Takže pokud to tak je, pak je těch 5 GB dost nebo málo?
Zasláno: 9:18 6.7.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Přenos ti způsobují návštěvníci, pokud název domény nikde nezveřejníš formou odkazu, tak zůstane stránka neviditelná pro vyhledávače a žádné návštěvníky nečekej.
Zasláno: 12:52 6.7.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Ahoj, však si nahraj zencart do jiného adresáře, zvol si jinou předponu tabulek a můžeš si tam dělat co se ti zlíbí a máš to zdarma také.
Zasláno: 16:24 6.7.2010
|
|
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
Citát:
a můžeš si tam dělat co se ti zlíbí tohle jí neříkej, to bude masakr.....
Zasláno: 16:39 6.7.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.