Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
One Page Checkout |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:45 28.5.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
181
|
Ahoj, zkoušeli jste už někdo One Page Checkout? Rád bych to někde viděl než se do toho pustím
http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&cPath=40_47&products_id=409 Předpokládám, že to spojí výběr dopravy a výběr platby na jednu stránku, takže nákupy budou zase o něco rychlejší. Úplně nejideálnější mi připadá řešení na kasa.cz, kde je úplně vše už na stránce s košíkem, ale to by byly hodně brutální úpravy zenu.. a celkem příjemný košík je na www.megapixel.cz kde je výběr platby a dopravy ještě před zadáním adresy / registrací, takže zákazník hned vidí kolik ho to celkem bude stát. U nás to zjistí až po registraci Když má ten zen tak promakané režimy na dopravné v závislosti na dodacích adresách je to sice fain, ale moc z nás to asi nevyužije...
Zasláno: 18:07 3.1.2007
|
|
Přenos |
Re: One Page Checkout |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
181
|
Nikdo se nenašel, už to zkouším sám. Kód je napsaný dost natvrdo, styly, angličtina a dokonce hledá nějaký modul, ale stačí vymazat jeden řádek. Zdá se že to nakonec nějak bude fungovat. Na jedné straně vidím objednávku, formulář pro registraci, dopravu i platební metodu, takže je to velice zajímavé, ale bude to potřebovat ještě dost úprav.
Zasláno: 1:11 12.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
181
|
Dobré je a přijemně mě překvapilo, že stačí uploadovat (nepřepsat) pár souborů a změny se dělají pouze v šablonách. Myslel jsem že se budou přepisovat spousty modulů a.t.d.
Zasláno: 1:14 12.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
|
No zkoušel jsem to narychlo, ale nějak se mi to celý poondilo. Až to budeš mít, tak dej vědět, rád bych to vyzkoušel v praxi na cvičné objednávce.
Zasláno: 10:43 12.1.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
19:29 27.9.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
197
|
Citát:
Ahoj Jakube, da se to uz nekde videt (aspon test) ? Mel bych o to zajem, pripadne pomuzu s ladenim.... kdyby neco, jsem na ICQ.
Zasláno: 6:05 13.1.2007
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.