Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
PAYPAL ... už někdo používáte? |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
18:36 18.1.2006 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
297
![]() |
Tak lidičky, už nám nějakej ten tejden funguje Paypal i v ČR ... už jste to někdou zprovoznily nebo zkoušeli? Zajímají mě zkušenosti a případný problémy. Chystám se to teďka zprovoznit poté, co jsem to pracně ze svýho shopu asi před rokem a půl vykopal
![]()
Zasláno: 15:44 13.10.2006
|
|
Re: PAYPAL ... už někdo používáte? |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
18:39 1.8.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
13
![]() |
Snazim se to zprovoznit, ale nedari se. Jedu na 1.3.2 koupenem a predkonfigurovanem tady od JardaR tak nevim zda to neni tim ze nejsem na nejnovejsi verzi, ale bojim se sam prejit.
Zasláno: 18:02 13.10.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
Hm tak ja zkusim byt prvni
![]() ![]() Pak poreferuju jak to slape.
Zasláno: 19:05 13.10.2006
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
20:39 14.1.2006 Bydliště Praha
Skupina:
100
![]() |
1.3.0.2, zkousel jsem, ale napsalo mi to chybovou hlasku, ze nerozezna menu, mam v shopu vse nastavene na ISO kod CZK a PayPal mi to nebere, jinak presmerovani a ze shopu na paypal je ok.
Zasláno: 22:47 13.10.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
Takže jsem to úspěšně rozchodil, přesměrování funguje spolehlivě. Jen to chtělo drobnou úpravu, protože PayPal nepobere data s diakritikou, takže jsem musel upravit modul PayPal aby posílal data ořezaný o diakritiku, hlavně jméno a adresu zákazníka.
V pohodě to pobere i CZK, ale samozřejmě tam musíte mít nastavenou CZK mezi měnama v účtu, to je jasný. To je právě to, na co jsme tu tak dlouho čekali - podpora pro CZK a taky možnost poslat peníze z PayPal účtu do české banky - obojí už víc jak týden PayPal podporuje i když to oznámili oficiálně až na 14.10. Já platbu přes PayPal už nasadil do ostrýho provozu a uvidíme jak to pošlape. Nejlepší je to testovat na lidech, né ![]()
Zasláno: 2:12 14.10.2006
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
100
![]() |
Napise mi to tuhle chybu:
You have entered unsupported characters for this field. Current available language character types are: European, Chinese, Korean, Japanese, and Thai. Please try again. Czech Koruna jsem nastavil na OPEN a primary. Mám Business Acount. Mohl bys mi prosim poslat ten tvuj orezanej soubor? Testuju to na 10,- Kč polozce... Tak snad se mi to povede koupit a zaplatit pres paypal. Diky moc vsem za rady...
Zasláno: 9:59 14.10.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
No, celej soubor sem radsi davat nebudu, protoze urcite neni stoprocentne kompatibilni se zenem, ale aspon popisu zakladni zmeny, ktery jsem delal ja (cisla radku se tykaji spis verze 1.2.x, v 1.3 je na zacatku vic radku s komentarema, tak to nesedi presne)...
Vse se tyka souboru /includes/modules/payment/paypal.php Nekam na zacatek pridat funkci na odstraneni diakritiky:
Nekde kolem radku 110 je neco jako:
To nahradit nasledujicim (nastavi jako vychozi menu CZK)
Pak je potreba upravit seznam men, nekde kolem radku 221 nahradit kod:
Kodem:
A nakonec je potreba provest to odstraneni diakritiky, nekde kolem radku 119 zacina predavani dat paypalu a tam je potreba pouzit funkci diak() na polozky first_name, last_name, address1 a city asi takhle nejak:
Jo a nepochopil jsem, proc se paypalu predavaji telefonni cisla rozkouskovany po 3 cifrach, mozna nejakej pozustatek z Osc, takze jsem to predavani telefonu upravil na tohle (puvodni kod je jen zakomentovanej):
That's all folks ![]()
Zasláno: 11:12 14.10.2006
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
100
![]() |
Děkuji moc za info, ted jiz platba probehne v poradku, akorat jedna mala chyba se mi zda. Udelal jsem takhle jednu platbu. Ale zatim nemam v seznamu objednavek, ze by tam tato platba byla, cele cislo objednavky se mi nekam ztratilo. Podivam se jeste do databaze jestli tam je, ale v adminu tak nejak neni. Ani v databazi, ale cislo objednavky bylo ne nove ale cislo predesle, dekuji vsem za rady.
Zasláno: 9:13 15.10.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
18:39 1.8.2006 Skupina:
13
![]() |
Tak jsem to dnes take zprovoznil diky tomuto threadu. Diky moc moc.
Zasláno: 19:37 15.10.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
Vazeni, je to celkem sranda, ale mam dojem ze jsem mel prvni obchod v CR, kterej prijimal platby pres PayPal. To je celkem prijemny zjisteni
![]() A ja myslel, ze se na to vsichni tesi a jenom cekaji az PayPal bude podporovat CZK.
Zasláno: 18:04 17.10.2006
|
|
Můžete prohlížet témata.