Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Doprava zdarma u některých zboží |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:14 20.4.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
172
![]() |
Zdravím, prosím o pomoc...
Potřebovala bych u zavést dopravu zdarma u některých zboží. Zkoušela jsem modul "Doprava zdarma" (freeshipper), kde si u zboží zadám dopravu zdarma a pak se mě v košíku zobrazí Doprava zdarma - problém je v tom, že způsoby dopravy máme PPL, Uloženku a zásilkovnu a zákazník si nemůže vybrat, jakým způsobem zásilku přepravit. Napadlo mě zduplikovat freeshipper na freeshipper1, freeshipper2, atd a tím to rozlišit (stejně jako se rozšiřovali způsoby dopravy table, table1, table2,...) - ale připadá mě to takové divné... Prosím nemáte někdo jiné řešení? např. pokud je zboží product_is_always_free_shipping=1 (což je asi ta doprava zdarma) tak se bude u již zavedených modulů dopravy zobrazovat za 0.00Kč? Mám ZenCart 1.3.9
Zasláno: 9:14 24.5.2015
|
|
![]() |
Re: Doprava zdarma u některých zboží |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
![]() |
pokud u zboží zvolena doprava zdarma tak by se mělo v koši ukázat 0.0Kč - doprava. otázka je jestli není nahodou ještě někde vyjimka která by porušila tu volbu doprava zdarma.
admin / detail zboži: Vždy doprava zdarma: - Ano, vždy doprava zdarma (<---- zvolit, tohle by mělo fungovat) - Ne, platí dopravní podmínky - Special, Product/Download Combo Requires a Shipping Address ale jestli tam je ještě někde další podmínka tak to nemusí fungovat. fungovat by to mělo při solo objednání, ale s jiným produktem nevím. záleží na úpravách a nastavení ještě s těma uloženkama atd. tam by mohl být problém. kombinace dopravy jako takové je někdy pěknej oříšek. hlavně když tam je více způsobů dopravy/dopravci.
Zasláno: 11:31 6.6.2015
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:14 20.4.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
172
![]() |
Děkuji
![]() To jo, kombinace dopravy je pěknej oříšek ![]() Nakonec jsem to vyřešila admin / detail zboži: Vždy doprava zdarma: - Ano, vždy doprava zdarma (<---- zvolit, tohle by mělo fungovat) - což je v BD product_is_always_free_shipping=1 A pak jsem zduplikovala freeshipper na freeshipper1, freeshipper2 - pro dopravu zdarma PPL a Rozvoz. Nějak to funguje, dokonce to u zboží, kde je doprava zdarma zobrazuje obrázek. A ještě jsem upravila XML pro Heureku, aby u tohoto zboží zobrazovalo dopravu zdarma. Problém je, pokud si někdo objedná jedno zboží s dopravou zdarma a k tomu ještě něco, co dopravu zdarma nemá - to automaticky počítá klasickou dopravu, ale to řešíme individuálně se zákazníkem... takových objednávek moc není... Takže aspoň tak...
Zasláno: 17:36 22.6.2015
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
![]() |
S dopravou je někdy trápení, jak to poskládat. to je oříšek skoru všude.
Zasláno: 19:01 22.6.2015
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
![]() |
Můžete prohlížet témata.