Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Čištění DPF

Renovujeme a čištíme filtr pevných částic, uspěšnost 98%.

Levné webové stánky

Vytvořte si vlastní webové stránky ještě dnes.

Autopůjčovna Brno

Nechte si přistavit půjčené auto přímo do Brna.

Tvorba stránek Brno

Webové stránky na míru, přijde k nám do Brna.

Stěhování Ostrava

Levné stěhování v Ostravě, Stéhování svépomoci.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru vašemu podniku.

Tvorba webových stránek

Kvalitní tvorba webových stránek s mobilní optimalizací.

Dodávky Ostrava

Vyberte si tu pravou dodávku vhodnou k vašemu účelu.

CNC obrábění dřeva

Obrabíme dřevěné výrobky na míru. CNC obrábění sériově i na zakázku.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé





Kódování šablony obchodu
Expert
Členem od:
10:13 23.6.2011
Bydliště brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 72
Nepřipojen
Zdravím,
naistaloval jsem ZenCart 1.5.0. na hosting Wedos a mám teď tento problém:
Obchod se normálně naistaluje, po nahrátí češtiny to funguje všechno správně taky, ale pouze na defaultní šabloně.
Jakmile nistaluju novou šablonu, zobrazí se sice taky, ale:
1. V prohlížeči se mi místo názvu obchodu zobrazuje název šablony (<title>název šablony</title>) a stejně tak i v administraci.
2. Když pak zkouším editovat jakýkoli jazykový soubor šablony ve windowsáckém poznámkovém bloku a dám ho uložit s kódováním UTF8 (stejně jako je databáze), tak se mi celý obchod rozháže jako při špatném kódování, tedy - to, co má být vlevo je nahoře atd. Když zkusím jiné kódování (ANSI, Unicode..), tak se mi šablona zobrazí sice správně, ale pak se samozřejmě správně nezobrazuje čeština.

Je tedy chyba v šabloně nebo na hostingu? Nebo snad ještě někde jinde?

Nevíte někdo?
Díky moc....
www.pchd.cz

Zasláno: 19:28 7.1.2015
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Kódování šablony obchodu
Moderátor
Členem od:
8:10 31.10.2006
Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1017
Nepřipojen
Ahoj,

ak sa nič nezmenilo, tak jazykový súbor je vo Windows CP1250 kódovaní.

...jo a doporučujem toto

PeterB

//hehe posledná oficiálna slovenčina pre ZenCart je pre verziu 1.3.8 a je odo mňa :D - hlavne že sa na slovensku na ZenCarte nabaľuje minimálne jeden murár, ale aby dal k dispozícii slovenčinu, to nie, necháva si za to platiť, hlavne že sem lozil na múdrosti za ktoré teraz účtuje peniaze....

Zasláno: 20:16 7.1.2015
_________________
Heslo dňa: nbusr123
Som strašný Viking
CompSoft - hosting - stránky - internetové obchody
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Kódování šablony obchodu
Expert
Členem od:
10:13 23.6.2011
Bydliště brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 72
Nepřipojen
Měl jsi pravdu, vyzkoušel jsem PSPad a opravdu je tam CP1250.
Už to funguje.
Díky moc!

Zasláno: 8:13 8.1.2015
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Zencart + Trell
Nováček
Členem od:
22:09 2.1.2014
Bydliště Domažlice
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 5
Nepřipojen
Dobrý den,

byl by jste ochotný nám zmodernizovat e-shop Zencart, nebo nás odkázat na někoho, kdo se Zecartem dělá ?

Máme e-shop textilie.cz. Stačilo by nám vložit dodanou grafiku do e-shopu, který máte hotový. Preferoval bych čtyři sloupce zboží s co nejvetšími obrázky, které využijí daný prostor. Líbí se mi Vaše řešení mysliveckých potřeb hlavně kvůli rozloženým velkým tlačítkům nad zbožím.

Další dosut nedotaženou věcí je přejímání dat, která Vám můžeme dodat v podobě, jakou potřebujete. Obrázky, ceny, množství. Nebo obráceně, můžeme naskladňovat zboží v Zencartu a jediné, co bychom potřebovali aktualizovat, je množství ze skladu.

Dokázal by jste naskladňování zboží v Zencartu řešit tak, aby se co nejvíce zautomatizovalo vkládání obrázku ? Buď aby systém umožňoval vložení obrázku z připojeného zařízení / foťáku, tabletu, webkamery, nebo aby si sám našel cestu k obrázkům, které budou uloženy na dané místo pod číslem karty. Nejvíce nás zdržuje ruční ukládání obrázků na webhosting po jednom a hlídání toho, aby se spojila správná fotka se správným číslem karty.

Zatím moc děkuji.

Petr Witz

Zasláno: 18:14 27.1.2015
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos






Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002995
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1413
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775