Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Categories / Products |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
2:02 27.7.2008 Bydliště Opava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
54
![]() |
Asi jsem přetažený, ale nemůžu dohledat v novém Zencartu jak se vytváří nová kategorie produktů.
Tuším, že ještě ve verzi 1.3.9. to byly v Categories / Products dvě tlačítka Nová kategorie a Nové zboží Mě tu prostě tlačítko Nová kategorie prostě chybí.
Zasláno: 21:01 28.1.2014
|
|
Re: Categories / Products |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
2:02 27.7.2008 Bydliště Opava
Skupina:
54
![]() |
Tak si nasypu popel na hlavu a sám si odpovím.
Tlačítko jsem tam neměl, protože jsem si vytvořil testovací zboží v "Top Level Category" a tak tlačítko zmizelo. Po smazání produktů se zase objevilo.
Zasláno: 21:05 28.1.2014
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
![]() |
přesně tak... jakmile se zadá zboží tak v té úrovni už další novou kategorii neuděláte. je to bohužel způsobeno díky struktůře kategorii protože zboží se dává vždy do poslední podkategorie ve stromu. ručně nelze přidat zboží do mezi a nebo vložit kategorie když už existuje zboží v té úrovni. pokud by jste importoval zboží tak to lze. ale 100% se vám neukážou pak následně kategorie. existuje na to jedna úprava která dovolí vkládat do mezi a kategorie do stejné úrovně když už existuje zboží a následně vypisovat tento stav. nevím teď přesně název té úpravy, ale zde na foru to určitě bude a nebo to najdete na domovském.
Zasláno: 21:00 30.1.2014
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Ono je kvůli zákazníkům stejně lepší to moc nezanořovat, pokud chce někdo mít produkty "Vysypané" při procházení podkategoriemi, tak doporučuju spíš udělat jednu kategorii a potom použít filtry.
Zasláno: 10:22 31.1.2014
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
Můžete prohlížet témata.