Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 (2) 3 »


Re: 3 sloupcový layout
Nováček
Členem od:
20:06 31.5.2011
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 12
Nepřipojen
Citát:

Melodic ze dne 24. 6. 2011 10:34:38

opravuji se: není to extra template, je to Classic.

Takže si zapni pravý sloupec, zadej mu šířku a v Nástroje / Správce rozvržení boxů tam nějaký box přidej.


I tohle jsem zkoušel, opět bez úspěchu, funguje mi jen přidání vyhledávacího pole v hlavičce :(

Zasláno: 11:03 24.6.2011
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout

Členem od:
23:10 26.10.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1002996
Nepřipojen
a nemáš to natvrdo zakázaný v tom souboru tpl_main_page.php ?

Zasláno: 11:12 24.6.2011
_________________
Save Water !
Drink Beer ...
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout
Nováček
Členem od:
20:06 31.5.2011
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 12
Nepřipojen
Citát:

Melodic napsal/a:
a nemáš to natvrdo zakázaný v tom souboru tpl_main_page.php ?


když koukám do /includes/templates/classic je tam jen soubor template_info.php, tpl_main_page_php jsem našel v jiných adresářích (je jich více) jak by tedy ten soubor měl vypadat a kde by měl správně být umístěn? Díky.

Zasláno: 11:55 24.6.2011
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout

Členem od:
23:10 26.10.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1002996
Nepřipojen
includes/templates/template_default/common/tpl_main_page.php

Zasláno: 12:22 24.6.2011
_________________
Save Water !
Drink Beer ...
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout
Nováček
Členem od:
20:06 31.5.2011
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 12
Nepřipojen
bezva, našel jsem ho a jak by měl vypadat?

Zasláno: 12:29 24.6.2011
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout
Pokročilý
Členem od:
22:24 20.5.2007
Bydliště Jirkov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 46
Nepřipojen
potřeboval bych vypnout pravý box, rozšířit střed a levý box.
a né přez admin, ale natvrdo v kodu tpl_main_page.php

poraďte mi někdo jak na to

Zasláno: 17:45 5.6.2013
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout
Pokročilý
Členem od:
11:45 6.6.2013
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 48
Nepřipojen
Skopiruj si ten "tpl_main_page.php" do sve sablony

zakomentuj/smaz


<td id="navColumnTwo" class="columnRight" style="width: <?php echo COLUMN_WIDTH_RIGHT; ?>">
<?php
/**
* prepares and displays right column sideboxes
*
*/
?>
<div id="navColumnTwoWrapper" style="width: <?php echo BOX_WIDTH_RIGHT; ?>"><?php require(DIR_WS_MODULES . zen_get_module_directory('column_right.php')); ?></div></td>


a mozna se bude potreba pohrat s css (stylesheet.css)

Zasláno: 12:10 6.6.2013
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout
Pokročilý
Členem od:
22:24 20.5.2007
Bydliště Jirkov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 46
Nepřipojen
díky zabralo to

a když chci rozšířit leví sloupec a nepoužít administraci ( mám multishop a projevilo by se to na všech obchodech )

Zasláno: 21:17 9.6.2013
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout
Pokročilý
Členem od:
11:45 6.6.2013
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 48
Nepřipojen
lze to i upravou v databaze
tabulka (configuration) hodnoty
BOX_WIDTH_LEFT, COLUMN_WIDTH_LEFT


nebo v(podle verze zencartu)
/includes/application_top.php
includes/init_includes/init_general_funcs.php

pridat pod radek

define('BOX_WIDTH', 125);

toto

define('BOX_WIDTH_LEFT', '125px');
define('COLUMN_WIDTH_LEFT', '150px');



hodnoty (125,150) upravit podle sebe.

Zasláno: 13:03 10.6.2013
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: 3 sloupcový layout
Pokročilý
Členem od:
22:24 20.5.2007
Bydliště Jirkov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 46
Nepřipojen
no jo, ale to se zase projeví na všech obchodech.

potřebuju upravit jen jednu šablonu (mám šest obchodů)

includes/templates/MUJ_TEMPLATES/.....

Zasláno: 18:57 10.6.2013
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 (2) 3 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002996
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775