Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Odstranit "úvod" z webu |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
21:35 8.2.2011 Bydliště Ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
11
|
Potřeboval bych prosím vás lidi poradit,jak vyhodím ze záhlaví a zápatí webu odkaz "úvod" prošel jsem celé fórum a nic moc jsem nenašel,někdo to řešil jen na indexu,ale já bych to chtěl vyhodit všude.
A ještě by mě zajímalo, jestli jde něde na hlavní stránce pod logem vypnout ten text vítejte v našem internetovém obchodě nebo tak nějak zní. Díky za jakékoliv rady
Zasláno: 23:52 17.5.2011
|
|
Přenos |
Re: Odstranit "úvod" z webu |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
|
Máš to ve foru, hledej více :) Když to změníš "na indexu", změní se to všude.
Zasláno: 1:55 18.5.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
11
|
No našel jsem jen vlákno s breadcrumb. Tam se řeší jen změna tvou souborů a píše se v něm,že to odstraní jen z index.php. Já bych to chtěl odstranit všude. V php začínám,takže bych to potřeboval polopatičtěji. Ve vlákně,že se to dá vypnout i v administraci jsem nenašel,která položka v adminu by to přesně bylo být,takže jsem pořád tam,kde jsem byl...
Zasláno: 11:15 18.5.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007 Skupina:
121
|
vypnes to v administracii vzhlad obchodu a tam mas moznost
Uvítanie zákazníka - zobrazenie na hlavnej stránke ja to mam aspon takto prelozene, to by si tam mal najst
Zasláno: 12:38 18.5.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4783&forum=2&post_id=32619#forumpost32619
Zasláno: 12:57 18.5.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
Skupina:
11
|
Díky,ale v tom topicu,cos mi poslal se řeší jen čeština,zkoušel jsem zakomentovat řádky v obou header.php souborech a k ničemu to nebylo. Jsem asi lama. Nevím,jestli si přesně rozumíme,ale chtěl bych vyhodit úvod ze záhlaví a zápatí webu - viz http://sprinterbike.cz/ (prostě nahoře a dole)
Zasláno: 15:16 19.5.2011
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
746
|
Zakomentováním sis tedy opravdu nepomohl, myslel jsem že to chceš změnit třeba na "Hlavní strana", ale mohlo tě napadnout třeba smazat slovo úvod a nechat tam prázdné úvozovky.
Pokud chceš smazat celý ten odkaz tak jdi do templates/template_default/common, tam jsou php soubory struktury stránky, zajímat tě bude tpl_header.php a tpl_footer.php
Zasláno: 16:04 19.5.2011
|
|
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.