Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Chyba ve Feedu |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
13:13 24.2.2011 Bydliště Liberec
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
2
![]() |
Najde se nekdo schopnej kdo by poradil zbloudile dusicce ???
Snažím se vložit svůj feed (http://www.rsautodily.cz/rss/hyperzbozi.xml) na stranky vyhledávače www.hledejceny.cz ale stale ne a ne to schvalit...Po poslední uprave mi bylo receno - Názvy produktů jsou již v pořádku, nicméně v URL jsou stále nezakódované ampersandy, je nutné je tzv. vyescapeovat, pomůže právě například validátor na adrese http://www.validome.org/. Tam přesně uvidíte, jakou chybu máte na jakém řádku. No kdyz jsem to vygenereroval tak mi to osobne nic neporadilo... Díky za nějakou radu ci potrebnou informaci
Zasláno: 14:07 24.2.2011
|
|
![]() |
Re: Chyba ve Feedu |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Nainstaluj ultimate seo a použij generátor, který s ním pracuje (je zde k nalezení)
Zasláno: 14:29 24.2.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
pokud používáš xml generátor, který jsi převzal od M.S., tak to nedělej...
![]() FF běžně ukazuje chyby xml, i IE to umí a stačí upravit clean($string) na převod neakceptovaných znaků
Zasláno: 14:36 24.2.2011
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
13:13 24.2.2011 Bydliště Liberec
Skupina:
2
![]() |
No díky za radu, myslíte ze bychom se mohli spojit a komunikovat nejak blize??? V tomto ohledu jsem nekde na zacatku a pro tuto upravu vubec nevim jak na to...a urcite by se nasli i dalsi veci k probrani...Díky
Zasláno: 15:06 24.2.2011
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Nejlépe uděláš, když si to na základě těch předchozích doporučení nastuduješ pomoci fora, vyhledávače a google.
Já vím jak to může být těžký, ale dá ti to nejvíc, je to nejlepší cesta.
Zasláno: 15:08 24.2.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
Můžete prohlížet témata.