Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Jak nastavit barvu a výběr velikostí u zboží ? |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
8:59 29.12.2010 Bydliště ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
78
![]() |
Chci se zeptat jak nastavím výběr barvy a velikostí např S,M,L u jednotlivého zboží. Našel jsem tady na foru akorát soubor attrubutes, ten jsem hodil na web a přepsal se mi ten starý soubor. Ale dál jaksi neví co dělat.
Budu rád za radu , děkuji
Zasláno: 9:01 29.12.2010
|
|
![]() |
Re: Jak nastavit barvu a výběr velikostí u zboží ? |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
0:09 11.3.2010 Bydliště Praha
Skupina:
4
![]() |
Ahoj, jsem také nováček a možná ti moje rada právě přijde vhod
![]() potom si vytvořit název atributu napr: S, M, L. Kategorie - správce hodnot atributů. Potom už jen nastavuješ atributy u jednotlivého zboží Kategorie - správce atributů zboží.
Zasláno: 1:33 30.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
78
![]() |
Ahoj, určitě děkuji za odpověď, včera večer jsem již na to přišel, je to uplně jednoduché - nastavil jsem si to podle tohoto návodu ktery je ke stažení na tomto foru soubor 05-atributy.pdf.
Jenže jsem si ty atributy nastavil na jedno triko a jak se chci na web podívat jestli to fuinguje vyhodíte mi to tohle .TABLE_PRODUCTS_WITH_ATTRIBUTES_STOCK' doesn't exist in: [select pov.products_options_values_id, pov.products_options_values_name, pwas.quantity, pa.* from products_attributes pa, products_options_values pov, TABLE_PRODUCTS_WITH_ATTRIBUTES_STOCK pwas where pa.products_id = '2' and pa.options_id = '1' and pa.options_values_id = pov.products_options_values_id and pwas.stock_attributes = pa.products_attributes_id and pov.language_id = '1' order by LPAD(pa.products_options_sort_order,11,"0"), pov.products_options_values_nam nevíte co mám spatně ?, protoze jak ty atributy vypnu tak se to najednou zobrazí zas normálne to zbozí díky
Zasláno: 9:03 30.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
zapoměl sis nahrát tabulku do databáze.
najdi si u toho modulu soubor s koncovkou .sql a přes administraci/nástroje/instalace sql patchů si to nahraj.
Zasláno: 9:37 30.12.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
78
![]() |
aha,tak v tom bude asi problém , já nic takového nedělal ani
jen jsem si vytvořil ty atributy a přiřadil ke zboží nic víc, můžeš mi prosím napsat co tedy mám dělat přesněji.- dík
Zasláno: 9:40 30.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
hledej Stock by attributes
Zasláno: 9:45 30.12.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
78
![]() |
super, takže stáhnul jsem si Stock by Attributes
nakopíroval jsem do webu všechno ze složky admin a includes, par souboru se tam přepsalo.Pak jsem nainstaloval stock_attribute.sql. Teď to už funguje akorat jak si chci vybrat velikost tak tam nic nevyjede proste jako kdyby tam nebylo nic na výběr. Může to být tím že jsem nic nedělal ze složkou ajax ? protože ta nevm na co je zde obrazek , to co mi to dělá...
Zasláno: 9:55 30.12.2010
Editováno asrock ze dne 30. 12. 2010 10:36:17
Editováno asrock ze dne 30. 12. 2010 10:37:09 |
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
78
![]() |
teď jsem si znovu pročetl readme a je tam
Installation Create a new database table and a new configuration switch by running the 'stock_attribute.sql' via Admin->Tools->Install SQL Patches. If you prefer to use another method to create this table, you will need to edit the file if you use a prefix such as "zen_" for your tables. vytvořit tabulku v databázi, to musím dělat taky ? nebo ne ? zkoušel jsem to, dal jsem vyttvořit tabulku ale chce to tam po mě zadávat nějaké udaje, moc tomu nerozumím, bude prosím někdo kdo by mi pomohl, docela to spěchá díky moc přípomínám že na databazi se připojuji přes poskytovatele domeny.. přes phpmyadmin,, databazi mi vytvořil on.. ne já
Zasláno: 21:53 30.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
78
![]() |
poradí mi někdo prosím, docela to spěchá... děkuju moc
Zasláno: 13:49 31.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
78
![]() |
zkoušel jsem přes phpmyadmin vymazat ten stock_attribute.sql
ručně,pak to po mě chtělo vymazat ještě par souboru protože to psalo že to je duplicitní, no a chtěl jsem to tam nahrát znovu ale už to nejde nějak když to chci nahrát přes instalaci patchu SQL na webu, vyhodí to tohle 1062 Duplicate entry 'STOCK_SHOW_LOW_IN_CART' for key 2 in: [INSERT INTO configuration (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, last_modified, date_added, use_function, set_function) VALUES ('Show available stock level in cart when less than order', 'STOCK_SHOW_LOW_IN_CART', 'false', 'When customer places more items in cart than are available, show the available amount on the shopping cart page:', '9', '6', NULL, now(), NULL, "zen_cfg_select_option(array('true', 'false')," ), ('Display Images in Admin', 'STOCK_SHOW_IMAGE', 'false', 'Display image thumbnails on Products With Attributes Stock page? (warning, setting this to true can severly slow the loading of this page):', '9', '6', NULL, now(), NULL, "zen_cfg_select_option(array('true', 'false')," );] If you were entering information, press the BACK button in your browser and re-check the information you had entered to be sure you left no blank fields. a když to chci nahrát přes php my admin tak tohle hyba SQL-dotaz: CREATE TABLE products_with_attributes_stock( stock_id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT , products_id INT NOT NULL , stock_attributes VARCHAR( 255 ) NOT NULL , quantity FLOAT NOT NULL , sort INT NOT NULL , PRIMARY KEY ( `stock_id` ) ); MySQL hlásí: #1050 - Table 'products_with_attributes_stock' already exists prosím radu, nebo to tu snad nikdo neoužívá na svém eshopu, výběr velikostí u zboží ? ![]()
Zasláno: 16:14 31.12.2010
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.