Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
MacBook Pro

Potřebujete nový pracovní laptop? MacBook Pro bude nejlepší volbou!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé





Skladem bez zobrazení počtu kusů...
Expert
Členem od:
10:18 28.10.2006
Bydliště Turnov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 104
Nepřipojen
Zdravím pánové,

nějak se k tomu nemůžu dohrabat, jak u zboží zapnout pouze informaci, že je skladem, ale přitom nechci vůbec zobrazovat počet kusů...?

Díky

Zasláno: 17:42 25.11.2010
_________________
www.auto-vyfuky.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Skladem bez zobrazení počtu kusů...
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 742
Nepřipojen
NAJDI SI TO !!!!!!!!! Tohle primitivní téma je tu vyřešeno bez přehánění alespoň 5x .

Zasláno: 17:44 25.11.2010
_________________
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz

Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!!
.... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :)
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Skladem bez zobrazení počtu kusů...
Expert
Členem od:
10:18 28.10.2006
Bydliště Turnov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 104
Nepřipojen
Hm, hledal jsem dost dlouho, různý vychytávky kolem toho tu jsou, ale jak se zbavit toho počtu jsem fakt nenašel...

Tak pravda, už jsem to našel tady:

http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4986&forum=2&post_id=33600#forumpost33600

Omlouvám se, smažte to...

Zasláno: 18:23 25.11.2010
_________________
www.auto-vyfuky.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Skladem bez zobrazení počtu kusů...
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 305
Nepřipojen

Zasláno: 19:27 25.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Skladem bez zobrazení počtu kusů...
Expert
Členem od:
10:18 28.10.2006
Bydliště Turnov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 104
Nepřipojen
Citát:

Jé, no tak díky moc! To co jsem našel já předtím to neřešilo...

EDIT:
tak jsem zklamán, ta vychytávka je na starou verzi zenu, v novém je ten kód jiný, takže si s tím nevím rady.

Možná je to primitivní a řešilo se to tu 5x, nicméně já to nenašel a prosím vás, jestli by mi někdo pomohl. Vždyť by se to hodilo víc lidem...

Ještě jednou shrnu:
Potřebuji mít místo "5 Balení skladem" jenom napsáno "Skladem"

Zasláno: 8:47 26.11.2010
_________________
www.auto-vyfuky.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Skladem bez zobrazení počtu kusů...
Expert
Členem od:
10:18 28.10.2006
Bydliště Turnov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 104
Nepřipojen
Ehm, tak už jsem na to přišel.

includes/templates/template_default/templates/tpl_product_info_display.php

řádek 120

smazat:
. $products_quantity

A "Balení skladem" zeditovat v tomto souboru:

includes/languages/czech/product_info.php

Zasláno: 9:24 26.11.2010
_________________
www.auto-vyfuky.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Skladem bez zobrazení počtu kusů...
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 303
Nepřipojen
A nebo muzes pouzit napr. jednoduchou upravu:

tohle:
<?php echo (($flag_show_product_info_quantity == 1) ? '<li>' . $products_quantity . TEXT_PRODUCT_QUANTITY . '</li>' : '') . "\n"; ?>


nahradit timhle:
<?php  if ($products_quantity <=0) {echo '<li>'."Není skladem.". '</li>'."\n";} else { echo '<li>'."Zboží je skladem.".'</li>'."\n";}  ?>


Pokud bude sklade, tak se ti bude zobrazovat: Zboží je skladem.
Pokud nebude na sklade, tak se ti bude zobrazovat: Není skladem.

Vše je to v souboru: tpl_product_info_display.php

(je to rada od AdamecM)

Zasláno: 9:33 26.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos






Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775