Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Nedostanu se do administrace - poradíte? |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
14:52 28.5.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
110
![]() |
Potřeboval bych pomoci. Cvičně jsem si přenesl obchod na jiný hosting. Obchod mi běhá perfektně, ale nedostanu se do administrace. Ani se mi neobjeví možnost zalogování. Objeví se mi chybové hlášky viz odkaz. Já si to přeložil, jenže nechápu význam. Dokážete mi někdo, prosím, poradit, jak dál postupovat? Děkuji
Zasláno: 14:48 23.11.2010
|
|
Re: Nedostanu se do administrace - poradíte? |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Oprav si cesty v admin/includes/configure.php
Zasláno: 16:13 23.11.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
2:28 15.2.2009 Skupina:
76
![]() |
Cesty máš zadané asi dobre ale uprav databázu:
v tabulke configuration hladaj SESSION_WRITE_DIRECTORY to uprav aby to sedelo a ono to pôjde
Zasláno: 17:53 23.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
597
![]() |
ps: ty máš fakt doménu
granát.eu/admin (tam se mi hodi chyba php) a ne granat.eu/admin (tady se mi ani nenacte, 404 Not Found) podle vseho jde o 2 rozdilne domeny
Zasláno: 18:12 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:44 19.3.2010 Bydliště ČR
Skupina:
173
![]() |
Zrovna včera jsem četl zajímavý článek o diakritice v doménách: http://www.háčkyčárky.cz/ V ČR by to snad zatím nemělo jít registrovat a doufám, že hodně dlouho nepůjde. Bude v tom nepředstavitelný bordel. Průzkumy naštěstí ukazují, že většina je proti, tedy kromě úplných počítačových analfabetů, kterým by to vyhovovalo
![]()
Zasláno: 19:29 23.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
110
![]() |
Chlapi, díky moc. Opravdu to byla ta databáze. Teď už si to budu pamatovat.
Zasláno: 19:31 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Tak jak ? V čem to bylo ? V cestách byl ten příšerný tvar domény že ?
Edit: Když jsem viděl ten odkaz http://www.xn--grant-0qa.eu/admin/ a následně to v jednom místě vyhazovalo chybu cesty a ta byla jen v jednom místě smysluplnná s normálními znaky a ve zbytku byly ty "xn--grant-0qa.eu" nesmysly, tak to vypadalo celkem jasně.
Zasláno: 19:31 23.11.2010
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
110
![]() |
Citát:
Ne, tvar opravdu nevadil. Zatím ji ještě neprovozuji, jen na ní dělám různé pokusy ( jako např. nyní ), ale pro budoucnost, vzhledem k sortimentu s kterým obchoduji, jsem si ji raději zaregistroval. Chleba to nežere... ![]()
Zasláno: 19:36 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
597
![]() |
Jinak se doporučuje neuvádět
http://www.granát.eu/admin/ pro admina, protože to každý hacker zkusí, stací to přejmenovat třeba na adminXY apod... Btw. když si zaregistruji xn--grant-0qa.cz (jde o tzv. PUNYCODE) tak máš asi smolíka ![]() PUNYCODE is a simple and efficient ASCII-Compatible Encoding (ACE) designed for use with Internationalized Domain Names. It transforms a Unicode string into a string of characters allowed in hostname labels (ASCII letters, digits, and hyphens) and back again.
Zasláno: 20:55 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
110
![]() |
Citát:
Holzi, nejprve děkuji za rady, které jste mi poskytli. Já provozuji eshop na doméně CeskeGranaty. A tam tuto záležitost ošetřenou mám. Ale zde jsem si jen pokoušel, zda dokážu přenést shop na jiný hosting, a jaké problémy mi to přinese. A aby jsem neprozradil, jaký název složky admin používám, přejmenoval jsem ji nazpátek na původní název. K té doméně: To o PUNYCODU omezeně ( jsem zlatník ) chápu, ale proč budu mít smůlu, když si zaregistruješ českou koncovku? Dík.
Zasláno: 8:59 24.11.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.