Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Čtečka čárových kódů |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Řešil někdo generování a čtení čárových kódů a vkládání do input boxu?
Zahlédl jsem čtečky co simulují klávesnici, ale jestli to je použitelné, to nevím. Díky za tip.
Zasláno: 22:41 24.8.2010
|
|
Re: Čtečka čárových kódů |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
1070
![]() |
tak čtečku jsem kupoval před 2 rokama a doteď mi leží na stole - koupil jsme metrologic voyager - dle manuálu to má jit nakonfigurovat dle programu z internetu - bohužel u mne to pořád hlasí na všech počítačích, že se k ní nemůže připojit :/ jinak čtečka funguje přes usb port, hledej verzi KBD - cože je keybord emulate - u mne je problém, že k tomu abych z ní dostal číslo musím držet shift (případně použít eng klávesnici) a postavit se do pole kam to chci a pak to sviští v pohodě - takže ti to pole plnit bude když tam budeš mít kurzor jen to chce doladit a nastavit
Zasláno: 7:14 25.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
617
![]() |
s cteckama pracuju casto, funguje to uplne normalne a standartne. Nektere jednodussi (pres com) jenom pripichnes a jedes, u drazsich treba pres USB nainstalujes driver a taky funguje normalne. Pipnes a napise ti to kod, jakobys ho psal na klavesnici.
jandik01: metrologic voyager pouzivam casto a uplne bez problemu, asi chyba mezi klavesnici a cteckou ![]()
Zasláno: 8:39 25.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1070
![]() |
Citát:
jj taky si myslím - ale když se hlásíš dobrovolně pošlu přesný tip zda nemám tedy špatnou utilitu
Zasláno: 18:25 25.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
2124
![]() |
U těch čteček je lepší mít tlačítko pro zapnutí, nebo bez tlačítka? Existuje bez tlačítka? Není tam kvůli tomu, aby to furt nesvítilo?
Jaké máte zkušenosti s bezdrát. čtečkami?
Zasláno: 20:26 25.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1070
![]() |
tak co mám já, tak tlačítko má, ale má to funkci autosnímaní takže pokud přiložíš kod tak to sejme samo
nesvítí mi to pořád - při delší nečinnosti přestane svítit a proberu ji právě tlačítkem bt by mne taky zajímalo hlavně dosah a výdrž baterky
Zasláno: 23:42 25.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
617
![]() |
Pouzivam bez tlacitka, jsou levnejsi. Ctecka pozna ze je neco pred ni a sama se aktivuje. Takze no problem. S tlacitkem se vyplati, pokud treba snimas kody z nejakeho sesitu, kde jich mas vice, tak nimiris na pozadovany kod a pak zmacknes (bez tlacitka by se ti mohlo stat, ze to sejme jiny, protoze se ti aktivuje driv nez chces).
Co se tyce bezdratovych, taky jsem jednu kupoval, ted presne nevim typ, ale funguje paradne, stala ale kolem 15k.... Dosah u ni psali kolem 100m, realne nevim, na vzdalenost kterou jsem potreboval (cca. 40m) jede v poho.
Zasláno: 9:43 28.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
2124
![]() |
Citát:
Dík za tip. S tím tlačítkem jsem tak nějak myslel, že bude lepší, právě kvůli záměně kódu. Díval jsem se, že někde se dá nastavit jak bude reagovat, tak uvidím. BT čtečku jsem v současné době viděl nejlevnější za cca. 5tis., jinak kolem 8tis.
Zasláno: 10:05 28.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
617
![]() |
Citát:
No zalezi na co to mas, tem levnym bych se fakt vyhnul pro nejake solidnejsi nasazeni... ja pouzivam (do maloprodejen v hypermarketech) tyhle: http://www.atcomp.cz/zbozi_detail.aspx?zbozi=33781 a do skladu sem vzal cipher 1160 tusim. Ted je misto ni tohle: http://www.atcomp.cz/zbozi_detail.aspx?zbozi=173036 Ty levne BT moc nebrat, maji dosah MAX. 10 metru....
Zasláno: 12:18 28.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
2124
![]() |
No ty ceny jsou už docela dost. Na to abych to pak hodil do kouta je to moc.
Zatím jsem uvažoval na vyzkoušení: http://www.ppelectronic.cz/zbozi/kalkulacky/konig-barscan20 a http://www.ppelectronic.cz/zbozi/kalkulacky/konig-barscan40 (byl jsem ujištěn, že 30m v pohodě a prý že to jede na 2,4GHz, tak by to mělo být až 100m)
Zasláno: 12:26 28.8.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.