Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Nastavení platby a dopravy |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:44 19.3.2010 Bydliště ČR
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
173
![]() |
Dobré ráno
![]() ![]() Luděk.
Zasláno: 10:11 21.3.2010
|
|
![]() |
Re: Nastavení platby a dopravy |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
![]() |
Pokud jste pocestoval, tak jste si asi nevsiml, ze je u toho navod v textaku na platbu a dopravu, tam mate popsano jak na to.
Zasláno: 10:36 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
ti to tam píše jasně, že jsi jsi neprovedl instalaci tabulky ship2pay do databaze ;)
Zasláno: 11:44 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
173
![]() |
OK, díky za rychlé reakce, tušil jsem, že to souvisí se souborem ship2pay. Návod jsem četl, ale trochu jsem se v něm ztratil. Jsem naprostý laik, co se týče php a mysql, mám jen menší zkušenosti s html a css. Toto je pro mně nové a učím se to od nuly
![]() ![]()
Zasláno: 12:45 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
260
![]() |
Doporucuji hledat nahore v okynku "Hledat"
![]() Da se toho najit hodne, takze to nejak zvladaji i lidi jako ja co ovladaji jen dva prikazy ctrl+c a ctrl+v, no a samozrajme pismena A-Z typing & writing - teda to psani je horsi nemam klavesnici pro blondyny i kdyz jsem ji od Jeziska chtela ![]() ![]()
Zasláno: 13:10 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
173
![]() |
No jo, já vím, hledat a hledat
![]() ![]() ![]() 1) dám "jít do pokladny" a jsem tady: Not Available At This Time Sorry, we are not shipping to your region at this time. Please contact us for alternate arrangements. 2) mám dva druhy dopravy - obyčejný balík nebo obchodní balík a dva druhy plateb - předem na účet nebo dobírka. Jde mi o to, aby oba způsoby platby šly použít na oba způsoby dopravy, což jsem nastavil a asi to fungovat bude, ale nevím kde nastavit v případě volby dobírky, aby se cena dopravy navýšila o nějaký poplatek. Ceny obou druhů dopravy nastavené mám bez problému, ale nedaří se mi k nim přičíst dobírkový příplatek, pro volbu dopravy s dobírkou, protože u nastavování plateb nejde nikde zadat k druhu platby nějaký poplatek. K problému 1) jsem zatím našel, že se to týká zón. Jelikož působnost bude pouze v rámci ČR, nepotřebuju vůbec žádné zóny řešit a nejraději bych je asi úplně smazal. Kde všude ji mám smazat? V admin/konfigurace/mystore mám: Country - česká Republika (to nejde smazat) a pod tím Zone - nic (ani tam nejde nic zadat) a v tom asi bude chyba. Kde to změnit? Tajně doufám, že se mnou ještě někdo bude mít trpělivost ![]()
Zasláno: 14:58 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
260
![]() |
No ja teda lama jsem.
Viz doporuceny navod: bod 13. V ADMIN – MODULY – MODULY OBJEDNÁVEK vybereme modul Dobírkový poplatek (modul ot_cod_fee) a nastavíme následující hodnoty pro dobírkové poplatky České pošty a PPL: a. COD Fee for TABLE – např. na CZ:30 (připočítá poplatek 30 Kč při platbě dobírkou přes Českou poštu) b. COD Fee for TABLE2 – např. na CZ:40 (připočítá poplatek 40 Kč při platbě dobírkou PPL) 14. V ADMIN – MODULY – SHIP2PAY nastavíme následující kombinace: a. Česká pošta balík: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba dobírku a Platba na účet b. Česká pošta obchodní balík: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba dobírku a Platba na účet c. PPL balík: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba dobírku a Platba na účet d. Osobní odběr: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba v hotovosti a Platba na účet Takze nejenom hledat, ale i poradne cist ![]()
Zasláno: 15:33 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
173
![]() |
No já jsem lama určitě větší
![]()
Zasláno: 16:02 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
260
![]() |
Teda ja jsem desnej rejpal, ale nechci aby tohle vypadalo jako rejpani, ale matne si pamatuju, ze o zone se neco psala taky i te cestiny. Jdu se podivat.
Zasláno: 16:08 21.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
260
![]() |
hm jsem si to pamatovala dobre, ze to mam nastavene uz z instalace viz nejaky manual
# Store Country - země obchodu - z rozbalovacího menu vyberte Czech Republic # Store Zone - z rozbalovacího menu vyberte nejbližší město ze stejného časového pásma, ve kterém se nacházíte (v našem případě vyhovuje Madrid) ja tam mam fakt Madrid ![]()
Zasláno: 16:11 21.3.2010
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.