Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Čištění DPF

Renovujeme a čištíme filtr pevných částic, uspěšnost 98%.

Levné webové stánky

Vytvořte si vlastní webové stránky ještě dnes.

Autopůjčovna Brno

Nechte si přistavit půjčené auto přímo do Brna.

Tvorba stránek Brno

Webové stránky na míru, přijde k nám do Brna.

Stěhování Ostrava

Levné stěhování v Ostravě, Stéhování svépomoci.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru. Rychlé a responzivné webové stránky.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru vašemu podniku.

Tvorba webových stránek

Kvalitní tvorba webových stránek s mobilní optimalizací.

Dodávky Ostrava

Vyberte si tu pravou dodávku vhodnou k vašemu účelu.

CNC obrábění dřeva

Obrabíme dřevěné výrobky na míru. CNC obrábění sériově i na zakázku.



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



(1) 2 3 4 5 »


Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
9:44 19.3.2010
Bydliště ČR
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 173
Nepřipojen
Dobré ráno Tak jsem po dvou dnech vítězně prošel instalací shopu, počeštěním, přizpůsobením vzhledu, opravou zobrazování cen bez a s DPH a nakonec jsem se zasekl na takové nejspíš blbosti. Dá se nějak jednoduše popsat, jakým způsobem a kde nastavit závěrečný výběr způsobu dopravy a platby? (určitě ano, ale mně se nedaří ). Pro začátek potřebuji nastavit výběr jen ze dvou základních možností dopravy - doporučený balík / obchodní balík a dvou možností způsobu platby - předem na účet / dobírka a aby tyto možnosti platby/dopravy byly vzájemně kombinovatelné. Tuším, že se to nastavuje přes admin/konfigurace a shiping/payment, ale v tom už jsem se dál nedostal. A pakliže nechám nastaveno vše tak jak je po instalaci, hodí to na konci volby způsobu dopravy chybovou hlášku, viz. obrázek. Pokud bude někdo ochoten mně nasměrovat (stačí i nějaká předchozí diskuze, kde se volby plateb a dopravy od základu řeší), budu velmi vděčný. Díky,
Luděk.

Připojit soubor:



jpg  chyba.jpg (37.59 KB)
2638_4ba5e32543ff0.jpg 692X162 px

Zasláno: 10:11 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 260
Nepřipojen
Pokud jste pocestoval, tak jste si asi nevsiml, ze je u toho navod v textaku na platbu a dopravu, tam mate popsano jak na to.

Zasláno: 10:36 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005
Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři
Vývojáři
Příspěvky: 1069
Nepřipojen
ti to tam píše jasně, že jsi jsi neprovedl instalaci tabulky ship2pay do databaze ;)

Zasláno: 11:44 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
9:44 19.3.2010
Bydliště ČR
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 173
Nepřipojen
OK, díky za rychlé reakce, tušil jsem, že to souvisí se souborem ship2pay. Návod jsem četl, ale trochu jsem se v něm ztratil. Jsem naprostý laik, co se týče php a mysql, mám jen menší zkušenosti s html a css. Toto je pro mně nové a učím se to od nuly Už jsem asi našel, jak nainstalovat ship2pay.sql, tak to provedu a snad už se zorietnuju. Zatím díky, snad už nebudu muset otravovat

Zasláno: 12:45 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 260
Nepřipojen
Doporucuji hledat nahore v okynku "Hledat" .
Da se toho najit hodne, takze to nejak zvladaji i lidi jako ja co ovladaji jen dva prikazy ctrl+c a ctrl+v, no a samozrajme pismena A-Z typing & writing - teda to psani je horsi nemam klavesnici pro blondyny i kdyz jsem ji od Jeziska chtela . Pak prave vznika mraky temat, kde se nic nedozvis a dalsi uz to maji s tim hledanim horsi .

Zasláno: 13:10 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
9:44 19.3.2010
Bydliště ČR
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 173
Nepřipojen
No jo, já vím, hledat a hledat Nejsem až tak úplná lama a na to, že jsem něco takového rozcházel poprvé v životě, dostal jsem se myslím docela daleko i bez dotazování a že jsem se při tom něco nahledal No ale jelikož jsem nováček v tomto oboru, někdy dost těžko vymýšlím, jaký zadat hledaný výraz, abych našel diskuze blízké mému problému. Je mi trapné, že jsem se dostal sám až sem a zaseknu se u pokladny Každopádně odpovědi mně nakoply, takže tu chybovou hlášku už nemám, ale stejně jsem skončil na dvou věcech:

1) dám "jít do pokladny" a jsem tady:

Not Available At This Time
Sorry, we are not shipping to your region at this time.
Please contact us for alternate arrangements.

2) mám dva druhy dopravy - obyčejný balík nebo obchodní balík a dva druhy plateb - předem na účet nebo dobírka. Jde mi o to, aby oba způsoby platby šly použít na oba způsoby dopravy, což jsem nastavil a asi to fungovat bude, ale nevím kde nastavit v případě volby dobírky, aby se cena dopravy navýšila o nějaký poplatek. Ceny obou druhů dopravy nastavené mám bez problému, ale nedaří se mi k nim přičíst dobírkový příplatek, pro volbu dopravy s dobírkou, protože u nastavování plateb nejde nikde zadat k druhu platby nějaký poplatek.

K problému 1) jsem zatím našel, že se to týká zón. Jelikož působnost bude pouze v rámci ČR, nepotřebuju vůbec žádné zóny řešit a nejraději bych je asi úplně smazal. Kde všude ji mám smazat? V admin/konfigurace/mystore mám:

Country - česká Republika (to nejde smazat) a pod tím Zone - nic (ani tam nejde nic zadat) a v tom asi bude chyba. Kde to změnit?

Tajně doufám, že se mnou ještě někdo bude mít trpělivost Díky moc.

Zasláno: 14:58 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 260
Nepřipojen
No ja teda lama jsem.

Viz doporuceny navod:
bod 13. V ADMIN – MODULY – MODULY OBJEDNÁVEK vybereme modul Dobírkový poplatek (modul ot_cod_fee) a nastavíme následující hodnoty pro dobírkové poplatky České pošty a PPL:
a. COD Fee for TABLE – např. na CZ:30 (připočítá poplatek 30 Kč při platbě dobírkou přes Českou poštu)
b. COD Fee for TABLE2 – např. na CZ:40 (připočítá poplatek 40 Kč při platbě dobírkou PPL)

14. V ADMIN – MODULY – SHIP2PAY nastavíme následující kombinace:
a. Česká pošta balík: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba dobírku a Platba na účet
b. Česká pošta obchodní balík: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba dobírku a Platba na účet
c. PPL balík: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba dobírku a Platba na účet
d. Osobní odběr: Shipping zone: Česká republika a vybereme Platba v hotovosti a Platba na účet

Takze nejenom hledat, ale i poradne cist .

Zasláno: 15:33 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
9:44 19.3.2010
Bydliště ČR
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 173
Nepřipojen
No já jsem lama určitě větší Dík moc, problém byl v tom, že já jsem to hledal pořád jen v modulech dopravy a platby, nikoliv už v modulech objednávek. Tak jdu na to, doufám, že tam spláchnu i ten problém se zónami. Ještě jednou díky.

Zasláno: 16:02 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 260
Nepřipojen
Teda ja jsem desnej rejpal, ale nechci aby tohle vypadalo jako rejpani, ale matne si pamatuju, ze o zone se neco psala taky i te cestiny. Jdu se podivat.

Zasláno: 16:08 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nastavení platby a dopravy
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 260
Nepřipojen
hm jsem si to pamatovala dobre, ze to mam nastavene uz z instalace viz nejaky manual

# Store Country - země obchodu - z rozbalovacího menu vyberte Czech Republic
# Store Zone - z rozbalovacího menu vyberte nejbližší město ze stejného časového pásma, ve kterém se nacházíte (v našem případě vyhovuje Madrid)

ja tam mam fakt Madrid

Zasláno: 16:11 21.3.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



(1) 2 3 4 5 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]





Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002995
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1413
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775