Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Nastavení práv a Víc cen |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
12:57 20.1.2010 Bydliště České Budějovice
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
4
![]() |
Dobrý den, rád bych se zeptal zda-li neexistuje plugin na nastavení ,,práv" uživatele
Př: Mám 2 typy zákazníků maloodběratele(běžný občan) a velkoodběratele (firma) Rád bych věděl zda neexistuje plugin který by podle úrovně uživatele zobrazoval ceny (větší nákup = lepší cena) A dále bych se rád zeptal zda nejte nastavit, případně najít plugin na nastavení více cen, (stejný případ jako minule, několik druhů cen pro zákazníka, podnikatele/firmu.) Velice děkuji za odpověď a přeju hezký den.
Zasláno: 13:03 20.1.2010
|
|
![]() |
Re: Nastavení práv a Víc cen |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Zdravím zkuste modul "dual prices" (dual pricing). (duální zobrazování např. SK a EUR je něco jiného)
http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&products_id=166 Našel jsem ještě tohle http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&products_id=1389 PS: větší nákup = lepší cena (to je někde v adminovi k nastavení, sleva za výši objednávky, tipuji v modulech.)
Zasláno: 13:15 20.1.2010
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
12:57 20.1.2010 Bydliště České Budějovice
Skupina:
4
![]() |
Velice vám děkuji za rychlou odpověď. Určitě to využiji
Přeji hezký den
Zasláno: 13:43 20.1.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
16:18 4.5.2007 Skupina:
17
![]() |
Prosím Vás poraďte mi z dual prices pre zen 1.3.7.
Nainštaloval som si DUAL PRICING a mám problém, že keď dám do kolonky VOC ceny (napr. 150.23,160.55) a uložím zmeny a dám znova editovať produkt, tak je tam cena iba 150
Zasláno: 12:26 16.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
a čo máš defaultne zadané v admine ako desatinnú čiarku ?
a ako máš nastavenú menu: počet destinných miest ? nie je tam nula ?
Zasláno: 12:54 16.3.2010
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
17
![]() |
všade používam bodku a funguje to, ale pri VOC nie. a zaokruhlovanie v mene eur mám 2. Kde sa dá zmeniť tá bodka za čiarku? Ja som skúšal dať pri VOC aj bodku aj čiarku (ale to je na oddelenie VOC cien) aj lomeno a stále to isté.
Zasláno: 13:22 16.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
17
![]() |
VO ceny 1 aj 2 mi ukazuje dobre. mám to v tvare (150.25,130.50) ale štve ma to keď chcem cenu poopraviť tak je tam len 150 a musím dopísať ceny nanovo.
Zasláno: 13:32 16.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
17
![]() |
Mám ešte jeden problém s nastavením dual price MOC/VOC. Keď sa VOC zákazník prihlási aby videl obidve ceny. Nedarí sa mi nastaviť MOC cenu po prihlásení, VOC mi ide OK. Neviem čo mám nastaviť namiesto: zen_get_products_display_price((int)$_GET['products_id'])
Čo som robil iný shop zencart 1.3.8 tam to šlape OK. A teraz mám zencart 1.3.7. Ďakujem... Tu je časť zdrojáku (tpl_product_info_display.php) // base price if ($_SESSION['customer_id']) { $customers_id = $_SESSION['customer_id']; $customer_check = $db->Execute("select * from " . TABLE_CUSTOMERS . " where customers_id = '$customers_id'"); if ($customer_check->fields['customers_whole'] != "0") { echo '<span id="retailwhole">' . ' MOC s DPH: '.$one_time . ((zen_has_product_attributes_values((int)$_GET['products_id']) and $flag_show_product_info_starting_at == '1') ? TEXT_BASE_PRICE : '') . zen_get_products_display_price((int)$_GET['products_id']).'</span><br /> '; } } if ($show_onetime_charges_description == 'true') { $one_time = ' <span> ' . TEXT_ONETIME_CHARGE_SYMBOL . TEXT_ONETIME_CHARGE_DESCRIPTION . '</span><br />'; } else { $one_time = ''; } if ($_SESSION['customer_id']) { $customers_id = $_SESSION['customer_id']; $customer_check = $db->Execute("select * from " . TABLE_CUSTOMERS . " where customers_id = '$customers_id'"); if ($customer_check->fields['customers_whole'] != "0") { echo '<span id="whole">VOC s DPH: '; } else { echo '<span id="retail">MOC s DPH: '; } } else { echo '<span id="retail">MOC s DPH: '; } echo $one_time . ((zen_has_product_attributes_values((int)$_GET['products_id']) and $flag_show_product_info_starting_at == 1) ? TEXT_BASE_PRICE : '') . zen_get_products_display_price((int)$_GET['products_id']); echo '</span>';
Zasláno: 17:17 16.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Pozor: Při testování je někdy pro změnu se odhlásit a přihlásit. Pamatuje si to asi v session poslední stav.
Zasláno: 16:57 31.8.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.