Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
MacBook Pro

Potřebujete nový pracovní laptop? MacBook Pro bude nejlepší volbou!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



(1) 2 »


Nové zboží - nastavení
Nováček
Členem od:
20:36 23.10.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 19
Nepřipojen
Zdar,
mám otázku kde se nastavuje, které zboží je ještě nové a které už ne? Jedná se o box products_new na zenu 1.3.8.

V obchodě je zatím málo zboží a bylo přidáno v podstatě najednou. Chtěli bychom ale aby rotovaly max. 3 různé položky.

Předem dík.

Ondřej

Zasláno: 23:41 18.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 121
Nepřipojen
admin, konfiguracia, maximalne hodnoty a tam najdes novy tovar a das si kolko sa ho ma zobrazovat, default je 9
Potom prehlady na hlavnej stranke a tam je zas hodnota kolko sa ma zobrazit riadkov noveho tovaru, default je 3

Zasláno: 16:05 19.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Začátečník
Členem od:
7:55 27.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 23
Nepřipojen
zdravím, řeším stejný problém, ale nějak jsem asi špatně pochopil udělal krok č. 2 "Potom prehlady na hlavnej stranke a tam je zas hodnota kolko sa ma zobrazit riadkov noveho tovaru, default je 3" protože to stále neukazuje dobře, kde je myšleno nastavit přehledy na hlavní straně?díky

Zasláno: 10:23 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 121
Nepřipojen
novy tovar-pocet na riadok default je 3, to by malo ukazovat kolko ich bude vedla seba v riadku

Zasláno: 10:58 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Začátečník
Členem od:
7:55 27.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 23
Nepřipojen
no jo to funguje, už, v řádku jsou 3 ale jak udělat tedy sloupce? resp. celkový počet položek v boxu? A pak ještě mě napadá, proč tam skáče jako novinka produkt, který jsem přidával před rokem a půl? Kde nastavim, datum, resp. jak udělám aby se tam zobrazovali cca 3-6 měsíců staré věci a ne historické krámy 2roky staré prosím??? Děkuji

Zasláno: 14:02 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 121
Nepřipojen
admin, konfiguracia, maximalne hodnoty a tam najdes novy tovar a das si kolko sa ho ma zobrazovat, default je 9

tu si nastavis kolko tam ma byt celkovo tovaru

Zasláno: 14:23 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Začátečník
Členem od:
7:55 27.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 23
Nepřipojen
no jo je tam "New products module" tam mám 3 a pak upcoming products a tam mám 3 a v reálu jich tam stále je 9vět, jsem už z toho blázen...

Zasláno: 14:34 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 121
Nepřipojen
vsak 3x3 je 9 to mas v tom prvom 9 to je celkovo a v tom druhom si nastavil 3 stpce a tak ti spravi aj 3 rady aby to bolo 9, skus v tom kde mas 9 zmenit na 6 alebo na 12 a uvidis zmenu a potom na to hned prides

Zasláno: 14:38 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Začátečník
Členem od:
7:55 27.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 23
Nepřipojen
oprava: už to mám, zřejmě jsem koukal uplně někam jinam a mačkal taky něco jiného! nicméně rád bych ještě věděl jak mohu ovlivnit které produkty se v boxu novinek objeví?!? Aby tam skutečně jako novinka měsíce září nebyl produkt z ledna 2007 díky

Zasláno: 14:39 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Nové zboží - nastavení
Expert
Členem od:
13:37 31.12.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 121
Nepřipojen
admin, konfiguracia, maximalne hodnoty, novy tovar, tu mas 9?

Zasláno: 14:41 22.9.2009
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



(1) 2 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775