Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Provázání - náhradní díly |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
22:45 13.12.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
608
![]() |
Ahoj, už jsem to tady kdysi řešil, ale spíš se zeptám, jestli není pro 1.3.7 náhodou něco nového.
Potřebuji provázat konkrétní model např. auta s kategorií, ve které mám k tomu modelu náhradní díly. Úplně optimálně tak, aby tyto díly byly např. vidět (aspoň část) přímo u modelu (např. jako jako cross-sell products). Řekneme něco, jako je tady: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=182 Bohužel, zatím jsem nic nenašel. Asi bych to provizorně řešil aspoň odkazem, ale z karty zboží. Pro tento případ bych se rád zeptal, jak se jmenuje rozšíření, které přidá další řádky do karty, kde je uveden výrobce, kód zboží, hmotnost atp.
Zasláno: 12:23 31.8.2009
|
|
Re: Provázání - náhradní díly |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
22:45 13.12.2006 Skupina:
608
![]() |
Ahoj, tak konečně jsem se dočkal. Nismo udělal modul, který dokáže provázat položku zboží se třemi kategoriemi a u mne to konkrétní řeší zejména ND. Příklad, jak to vypadá je vidět zde: http://www.rcshop.eu/mta4-monster-truck-18-rtr-40mhz-oranzovy-p-3242.html
Vše se nastavuje jednoduše v adminovi přes kartu zboží a je možné zvolit až 3 různé kategorie. Počet položek náhledu na kartě zboží lze také nastavit. Pohodička ![]()
Zasláno: 17:10 23.9.2009
|
|
Re: Provázání - náhradní díly |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
16:00 18.3.2007 Bydliště Zlín
Skupina:
42