Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
skantex.ic.cz |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
22:07 3.3.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
13
|
Zdravim, vyskytli se mi dve chyby na e shopu. Muzete poradit? V IE kdyz juknete na muj e shop tak na ne narazite na uvodni strance tak se mi dole nechtej zobrazit obrazky, nebo spis ja je smazal ale zobrazujou se jen krizky po nich, je to u toho jak nakupovat podminky atd. A druhy je kdyz kliknete na prihlaseni nahore, nebo kdyz si chcete koupti sbozi. Bude vas to varovat jako nebezpecnou stranku a ze jsem si nejakej ceritifikat podepsal sam. PROSIIIIM Poradte, dekuju mnohokrat a preju hezky den. skantex.ic.cz
Zasláno: 8:03 16.3.2009
|
|
Přenos |
Re: skantex.ic.cz |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
18:08 19.4.2006 Bydliště Čáslav
Skupina:
194
|
Tak k prvnímu problému: už v návodu betterCategoriesEzInfo bylo, že se obrázky nemaj mazat ale změnit na průhledný 1px - Citát:
Copy the 1x1_transparent.gif to the relevant image file. Don't remove the image from the php files as it fixes a problem with IE6 and allows the rollovers to work on the entire cell, not just the text link. The bestseller sidebox default image is the 1x1 transparent pixel. K druhému: je zvolené zabezpečené připojené https:// - Zrušit v configure.php - define('ENABLE_SSL', 'false'); resp. define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); define('ENABLE_SSL_ADMIN', 'false'); pro admin. configure.php.
Zasláno: 9:36 16.3.2009
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
13
|
Strasne moc dekuju ted se na to vrhnu. A udelam to. DIkyyyyyyyy
Zasláno: 21:30 16.3.2009
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
13
|
Obe rady mi silene moc pomohli. Opravdu Dekuju moc.
Zasláno: 23:56 16.3.2009
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.