Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Chyba po instalaci Stock by attributes |
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
21:21 6.9.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
15
![]() |
Hledám PHP znalého člověka, který by byl schopen opravit chybu v zencartu, která se objevila po instalaci Stock by attributes.
Chyba Fatal error: Cannot redeclare class order in /storage/www1/9/site46199/wwwroot/includes/classes/order.php on line 1069 nastane při objednání zboží s atributem (např. BL Bamboo - pastel, kterýkoli atribut) - chyba nastane při přechodu z nákupního košíku do pokladny. Chyba se objeví pouze jeli nainstalován doplněk Stock by atributes (verze 4.7 i 4.6), který odečítá nakoupení zboží ze skladu podle zvoleného atributů) a udržuje tak správný stav skladu. To, že dolněk nefunguje u mne si vysvětluji tím, že mám některé doplňky, které mohou být s tímto v konfliktu. Doplňek je všeobecně používán, a nikde ve fórech se tato naše chyba nediskutuje. Domnívám se, že to snadno odstranitelná chyba, jen najít její příčinu. Díky za nabídky !
Zasláno: 14:39 7.12.2008
|
|
|
|
||
Re: Chyba po instalaci Stock by attributes |
||
|---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
na řádku 1069 v tom souboru order.php ti asi chybí poslední závorka } ...
eventuelně někde mezi tím, prostě je tam o jednu závorku míň, než je zdrávo...
Zasláno: 19:27 7.12.2008
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
15
![]() |
Dík za radu, ale závorka nechybí. Pečlivě jsem to zkontroloval a navíc je to shodné s originálem orders.php ze Stock_by_attributes_4.7
Může být chybějící závorka někde jinde ? Jaké jsou vlastně možnosti debagu ?
Zasláno: 0:07 8.12.2008
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
Modul osobně používám bez potíží, ale zkusil bych vyjít z té chybové hlášky: Chyba Fatal error: Cannot redeclare class order in (znovu dekladrovaná třída order). Vyhledej si zda není třída dekladrována 2x, například ve zbytku nějakého jiného modulu.
Zasláno: 9:11 8.12.2008
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Expert
![]()
Členem od:
12:45 22.7.2008 Bydliště Rožnov pod Radhoštěm
Skupina:
85
![]() |
Zdravim panove. Mam maly problem. Zkusil jsem dat dohromady dve verze Stock by Attributes kvuli prehlednosti skladu. Vse bylo ok do doby nez se zacalo pridavat zbozi. U nekterych vse je jak ma byt, ale u nekterych mi to hodi hlasku:
1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ORDER BY pa.options_id, pa.products_options_sort_order' at line 6 in: [SELECT pa.options_id, pa.products_attributes_id, pov.products_options_values_name FROM products_attributes pa INNER JOIN products_options_values pov ON pov.products_options_values_id = pa.options_values_id WHERE products_id = 91 AND options_id IN () ORDER BY pa.options_id, pa.products_options_sort_order] If you were entering information, press the BACK button in your browser and re-check the information you had entered to be sure you left no blank fields. Nevite co to muze byt?
Zasláno: 0:53 14.12.2008
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
15
![]() |
JardoR, je mi jasné, že to obecně funguje. Pak ale nechápu, že když si nahradím includes instalační verzí (tedy bez úprav) a do toho nahraju original Stock_by_attributes soubory, tak mám chybu. Mimochodem chyba se objeví až po nahrazení header.php v checkout_shipping v pages, do té doby je to bez chyby.
Jediný rozdíl oproti originál instalaci je teda zbytek zencartu (ostatní adresáře) a databáze. Mám tušení, že ta chyba je způsobena databází, ale ta chybová hláška by neměla s databází mít nic společného, to nedává smysl. Má znalost PHP není tak velká, abych našel místo kde je třída deklarována "navíc". Místo toho jsem zvolil cestu "reinstalace", abych používal původní kód.
Zasláno: 11:13 14.12.2008
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
No ono takhle těžko radit. Těch verzí je více a dále můžeš mít samozřejmě další úpravy a jiné moduly, které způsobí konflikt.
Já když jsem to kdysi implementoval do mé instalace, tak jsem nevolil formu přepisu ale vše jsem porovnával s původními soubory a jestli byly nějaké úpravy navíc nejsem schopen teď říci.
Zasláno: 15:43 14.12.2008
|
|
Přenos
|
||
Můžete prohlížet témata.