Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Platba na dobirku - cena dle váhy zboží |
||
|---|---|---|
|
Pokročilý
![]()
Členem od:
16:51 25.1.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
56
![]() |
Cauvec, mam nahranej modul Ceska posta a potreboval bych jak mam kde co nastavit aby mi to ukazovalo ruzne ceny za dopravne podle vahy zbozi. Zatim mi to nic neukazuje - co musim nastavit v modulu Platba a Doprava popr. nekde jinde???
Dik ![]()
Zasláno: 19:53 15.3.2006
Editováno JardaR ze dne 15. 3. 2006 20:39:42
|
|
Přenos
|
||
Re: Platba na dobirku - cena dle váhy zboží |
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
No jestli máte tu poštu co jsem upravil a stáhl jste ji z odkazu zde http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=305&forum=3&post_id=2547#forumpost2547
tak se to nastavuje přímo v souboru table.php, je to na místě kde se opakují proměnné je tam myslím napsáno vloženo. navíc by se to mělo povolit v modulech v adminu zenu je to volba tuším table. Ted se nemohu dostat do admina až přejdu na nový hosting. Kdyby se Vám to nepovedlo, tak napište.
Zasláno: 20:28 15.3.2006
|
|
|
|
||
Re: Platba na dobirku - cena dle váhy zboží |
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
mam to nastaveno takhle:
v modulech doprava, modul table: Table Rate Enable Table Method True Shipping Table 500:0,1000:1000 Table Method weight Handling Fee Tax Class --není-- Tax Basis Shipping Shipping Zone --není-- Sort Order 3 Ostatní mám nastaveno v souboru table.php v konfiguraci - doprava pak toto: Country of Origin 223 Informace Postal Code 623 00 Informace Enter the Maximum Package Weight you will ship 1000 Package Tare Small to Medium - added percentage:weight 5 Informace Larger packages - added packaging percentage:weight 5 Informace Display Number of Boxes and Weight Status 2 Informace Order Free Shipping 0 Weight Status 0 Informace Shipping Estimator Display Settings for Shopping Cart 1
Zasláno: 20:21 18.3.2006
|
|
|
|
||
Můžete prohlížet témata.