Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
SUBSCRIBE rozsireni |
||
|---|---|---|
|
Expert
![]()
Členem od:
20:39 14.1.2006 Bydliště Praha
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
100
![]() |
Ahoj, nainstaloval jsem si subscribe, doufam, ze vse dobre, ale jak ted prevest ulozene emailove adresy, aby se zobrazovali v adminu, kdyz chci hromadne zaslat novinky? Diky moc vsem za rady. Michal
Zasláno: 15:43 15.3.2006
|
|
Přenos
|
||
Re: SUBSCRIBE rozsireni |
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
TRANSFER CUSTOMER DATA
========================= 1. If you haven't already done so, upload the subscribe_transfer_data.php file to the "\catalog" folder. 2. Run the file by entering the full path and filename in the browser (i.e., http://www.yoursite.com/store/subscribe_transfer_data.php). 3. It will confirm when it has finished and report the number customers transferred. ale zkus si ještě jednu věc,regni si na svůj emalivý účet novinky a pak si zkus znova na tento emalivý účet vytvořit zákaznický účet - nevím proč ,ale vypisovalo mi to chybu v zřízení nového účtu stím ,že mám zakliknout volbu nezasílat novinky - což jsem udělal a nešlo mi to, ale nefíím jakou jsem měl verzi (no určitě nějakou první beta)a já už v zenu takových změň , že se ani nedivím že mi to nešlo ![]()
Zasláno: 17:05 15.3.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Expert
![]()
Členem od:
Skupina:
100
![]() |
Je tam nejaka chyba, nemuzu se pak jiz na tu mailovou adresu zaregistrovat a vstupovat a plativ v obchode, to je nejaka chyba.
Diky, neresil to nekdo nejak jinak? Treba jina databaze na uzivatele, kteří se prihlasi jen pro odber novinek? Diky vsem.
Zasláno: 0:14 16.3.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
tak jsem nad tím dneska strávil asi hodinu (přečetl 20 stránek fora na zen.com) a čuměl do toho jak eskymák na přímotop
- odpověd si cenním minimálně na pochvalu před nastoupenýma skříněma nebo ještě lépe na jedno hezky orosené plzeňské a čabajku od freemena řešení je jednoduché - jsme trubky a nečteme kloudně readme.txt podívej se do admina do nastavení templatu který používáš a pak si tam kopni tenhle soubor includes\templates\YOUR_TEMPLATE\templates\tpl_create_account_default.php který je v instalčním zipu a řekl bych že je vyřešeno samozřejmě pokud používáš třeba classic template tak tam kopíruješ i ten adresář templates! mělo by to vypadat takhle includes\templates\classic\templates\tpl_create_account_default.php btw. už vyšlo i odregistrování, ale zatím jsem ho ještě neprubnul http://www.zenportali.com/index.php?option=com_remository&itemid=0&func=fileinfo&id=53 ![]()
Zasláno: 14:34 16.3.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
Citát:
, já nic - já ![]()
Zasláno: 14:57 16.3.2006
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Expert
![]()
Členem od:
Skupina:
100
![]() |
Tak jsem upravil SUBSCRIBE a pridal k tomu take Subscription Removal, do jednoho souboru, trochu počestil, s čestinou ve složce ENGLISH. Funguje to tak, ze kdyz clovek, ktery je prihlasen k odberu novinek a chce vytvorit ucet mu to nabidne, ze ma adresu registrovanou na k odberu Novinek. Tedy jde jiz vytvorit ucet a nehazi to chyby navic v adminu mate prehled prihlasenych lidi, kteří odebiraji novinky a muzete je mazat.
Upload prihlasenych lidi je stale mozny, ale jen pri aktualizaci databaze pres php soubor, jak je popsano vyse. vyzkousejte to, kdyztak to jeste upravim, ale takhle mi to funguje. Diky vsem za rady.
Zasláno: 18:48 19.3.2006
|
|
Přenos
|
||
Můžete prohlížet témata.