Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
www.collagen-shop.cz |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
12:14 4.10.2005 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
12
![]() |
Zasláno: 5:16 14.3.2006
|
|
![]() |
Re: www.collagen-shop.cz |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
21:07 23.2.2006 Skupina:
82
![]() |
Mně se to líbí, je to hodně vzdušné. Jen designově se mi nezdá podbarvený hlavičky sideboxu a tabulek, u prostředního to navazuje tak nějak divně. Resp. U Sideboxu by to bylo asi lepší bez rámu kolem toho zeleného "buttonu". Jinak super, hodně vzdušně, na první pohled hodně moc příjemné.
Zasláno: 7:21 14.3.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
Tak teď si mně vzal slova
![]() Jo, je to pěkné, čisté, dobře zpracované i optimalizované - navíc rychlý hosting ![]() Je za tím vidět kus práce. ![]() Souhlasím s těmi sideboxy, je podivné, aby to mělo zároveň kulaté a hranaté "rohy". Jinak vesměs pochvala, budu se muset taky polepšit. ![]() P.S. stejně se mi zdají ty české shopy takové nějaké hezčí než ty, co jsem měl možnost vidět venku. Říkejte mi Patriot. ![]()
Zasláno: 7:39 14.3.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
jj jako ti dva nahoře border u sideboxů nastavit na 0
když se podívam na http://www.collagen-shop.cz/index.php?main_page=index&cPath=25&zenid=982bc144bbefac32de2572e3b15cd786 tak prostřední rám taky vypnout a dát si jiné pozadí do headru u lišty na indexu vyhodit nebo nastavit na bílou tu spodní lištu z nových/slev/ a akcí ta je tuším taky někde v css vypnout ip a parse a do powered by bych uvítal ZENCART nebo zencart.cz sice to licence přímo nepřikazuje, ale pokud používáte soubory a zdroje zdarma tak by vás to nezabilo - a to platí pro všechny!!!! ![]() ![]()
Zasláno: 8:02 14.3.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
![]() |
Citát:
a do powered by bych uvítal ZENCART nebo zencart.cz sice to licence přímo nepřikazuje, ale pokud používáte soubory a zdroje zdarma tak by vás to nezabilo - a to platí pro všechny!!!! Hm... ![]() ![]() Náskok díky technice, proč ho hned ztratit?! No, možná to tam časem vrátím, ale né dřív, než přinutím konkurenci alespoň investovat - z doslechu vím, že se tak již děje, nemůžou se smířit s tím, že mám shop a oni né. ![]()
Zasláno: 8:13 14.3.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
ok taky pohled a celkem ho chápu, ale když vidím nynější dění na foru kdy každý jen něco chce a nepřizpívá - pak to ještě prodává jako svoje (teď se do nikoho nechci navážet, chápu co je s úpravou shopu práce to chraň buh - nakonec je to vaše věc) - tak je mi zle
zas na druhou stranu musíš mít v code uveden generator stránek takže pak neni problem si zjisti pro průměrného uživatele odkud vítr fouká...btw tak jinak... tak za copyright vašeho obchodu hoďte třeba tečku s odkazem na www.zencart.cz a jsem spokojen - tohle je můj osobní názor - nemusíte ho respektovat - ale ale - když mi někdo pomáhá pomůžu ja jim btw: kdyby se vytvořila uzavřená komunita jardaR, Dedek, Kozoroh, Dream, Kte33n - smazaly se přízpěvky na tomhle foru a stáhly se zpět již odevzdané soubory, tak si více než plovička týhle republiky ani neškrtne
Zasláno: 8:21 14.3.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
21:07 23.2.2006 Skupina:
82
![]() |
Ja s tím souhlasím. Ať si každý vydělává na čem chces, ale minimálně je slušnost vůči kodérům, kteří svoji práci dávají zdarma, je uvést - resp. jejich produkt. Osobně já jsem docela hrdý na to, že je mé (naše shopy) jsou postavené na open source bázi a hodlám to podporovat, jak jen budu umět. Ale to mi nebrání na tom svym způsobem vydělávat.
Zasláno: 8:27 14.3.2006
|
|
Můžete prohlížet témata.