Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
CarTuning.cz |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
18:36 18.1.2006 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
297
![]() |
Ahoj lidicky. Znam Zen uz rok a pul, ale teprve dneska jsem zjistil, ze existuje nejaka ceska stranka kolem Zenu a sice tahle
![]() Pred 2 mesici jsem rozjel svuj shopik, tak klidne sudte - http://cartuning.cz Vsechno jsem si na nem delal sam, od cestiny (z 90% i administrace) po design, plus nekolik uprav kodu.
Zasláno: 18:59 18.1.2006
|
|
![]() |
Re: CarTuning.cz |
||
---|---|---|
Ale jo pjenknej shopik chvalim... az na to pocitadlo ve footeru to bych dal pryc hroznou dobu se nacita...
![]()
Zasláno: 22:40 18.1.2006
|
||
![]() |
Návštěvník
|
|
---|---|---|
Návštěvník
|
Citát:
Jo to pocitadlo, to vim. Obvykle je okamzite, blbne az poslednich par dni. Pryc ho davat nechci, preci jen mi zajistuje suprovou statistiku pristupu (CNW). Kazdopadne se nacita jako posledni a na nacteni zbytku stranek to nema vliv, takze si myslim ze o nic nejde ![]()
Zasláno: 11:00 19.1.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
jj dream má pravdu - pěkné - ale chtěl jsem se zeptat, když máš 90% admina v CZ nechceš ho sem hodit?
Zasláno: 11:05 19.1.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
Jo poskytnu, hned jak se dostanu k tomu abych v tom udelal trochu poradek. Mam tam spoustu vlastnich textu co jsem predelaval pro svou potrebu. Vlastne mam prelozeny vse krome veci kolem product options, ostatnich typu produktu krome product_general, nejaky veci v Nastrojich jako Server Info, Dev. Toolkit a tak. Jo a neprekladal jsem promenny v DB. K tomu mam prelozeny i nejaky moduly (Mass-Update, Mail Archive, Cross-Sell, SalesReport, NewsManager, PDFCatalog a par dalsich).
Mimochodem, to vazne jeste nikdo jinej neprelozil? Tu administraci?
Zasláno: 14:49 19.1.2006
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
18:39 29.10.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
88
![]() |
Ahoj , no obchůdek pěkný ale první co bych asi udělal by bylo zbavit se těch hrozných adres ke zboží :
http://shop.cartuning.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=7_17&products_id=37 Už se to tu řešilo tak se prosím mrkni - určitě to pomůže návštěvnosti Tvého eshopu. Hledej sefu
Zasláno: 10:29 20.1.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
A v cem je jako problem? A proc ma obycejna url mit vliv na navstevnost shopu?
Zasláno: 10:47 20.1.2006
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1888
![]() |
Citát:
No SEFU bych zase úplně nezatracoval, ale po zkušenostech mám podobný názor jako ty. Beru to spíše jako kosmetickou úpravu odkazu.
Zasláno: 20:16 20.1.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Ehm tak nevim odkud Vam lezou lidi na stranky ja to mam tak 95% vyhledavace (coz jsou hledany slova) a zbytek jsou katalogy, odkazy a nahody...
![]() Hledana slova v google, seznam, centrum... tam ma primy vliv na jaky pozici se na dane slovo objevite ve vyhledavaci... cim horsi pozice tim mensi pravdepodobnost navstevy uzivatele... tim mensi navstevnost. hledana slova = pod cim vice slovy se zobrazi Vas web tim lepe, tim vetsi pravdepodobnost navstevy a k tomu jsou pro zen jediny dva nastroje meta_tags a SEFU nejlepsi je kombinace obou. SEFU neni kosmeticka uprava url a ma velmi zasadni vliv na navstevnost. BTW tak cca pred 3 roky meli nejvetsi podil na navstevnosti katalogy dnes jiz to jsou vyhledavace... Imho to je jen tak na okraj potom zalezi mnoha dalsich aspektech jak je oblibeny Vas web u vyhledavacu prima umera s kvalitnimi zpetnymi odkazy... atd atd atd... Samozrejme pokud o Vasem webu nikdo nevi nenajde Vam stranky ani robot vyhledavace a nezaindexuje potrebny klicovy slova... a sefu a metatags jsou pak jen kosmeticka uprava ![]() v tomto pripade doporucuju dalsi nastroj google sitemaps kde neprimo pozvete robota google k navsteve a indexovani... ![]() Samozrejme faktoru je daleko vice preba pokud mate dobrej nazev domeny, ktery lidi casto hledaj napr. nejlevnejsi pocitace tak to takrka nepotrebujete... peetr vi o cem mluvim ![]() Konec prednasky :hotovo:
Zasláno: 1:48 21.1.2006
|
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
DreamCZ: Jasne, vim jak fungujou vyhledavace. Kazdopadne to neni tak jednoznacny. Jednak jsem SEFUrl nikdy neprisel na chut (proste mi to nepripadne zrovna "cisty") a jednak to tusim muj hosting ani neumi. Kazdopadne ja osobne asi SEFU nikdy pouzivat nezacnu, jako programatorovi mi to vazne prijde divny
![]() Co se tyce META, tam je to jasny. Na vsech webech si davam zalezet co v META je a popravde vsechny moje weby si ve vyhledavacich stoji docela dobre ( i bez SEFU ![]() ![]()
Zasláno: 3:29 21.1.2006
|
|
Můžete prohlížet témata.