Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Moduly doprava, platby, dobírkový poplatek - nastavení pro ČP a PPL |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
10:05 20.11.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
408
![]() |
Ahoj,
potřeboval bych pomoct. Nainstaloval jsem nový zen 1.3.9.h + cestinu 1.3.9 h vč modulu ship2pay + sql ship2pay ... a nastavil podle návodu poštovné podle ceny ale při objednání se zákazníkovi ukazuje poštovné - 0Kč dobírku to ukazuje správně ... :( funguje to jen na weight ale ne na price :( .. nevíte co by stím mohlo být ? Mám to na lokálu... Vyřešeno ... špatné prefixy tabulek ..
Zasláno: 14:16 26.5.2011
Editováno Lopi ze dne 26. 5. 2011 14:49:21
|
|
Re: Moduly doprava, platby, dobírkový poplatek - nastavení pro ČP a PPL |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
2:07 24.11.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
59
![]() |
Řeším problém s dobírkou, na který jsem tu nenašel odpověď. Toto rozšíření používám již léta, ale nyní nastala situace, kdy potřebuji více částek za dobírku. 45 Kč u ČP a 18 Kč u IN TIME. Udělal jsem si novou dopravu TABLE2, dobírku COD2a v platebním modulu nastavil COD FEE pro TABLE2 18 Kč. V ship2pay jsem spároval platby a skutečně mi to nabízí i tuto druhou dobírku. Problém je u poslední stránky, kde se mi prostě dobírka nepřičte, resp. tam řádek s dobírkou za 18 Kč vůbec není. Netušíte někdo, kde jsem mohl udělat chybu? Děkuji.
Zasláno: 10:02 2.6.2014
|
|
Můžete prohlížet témata.